TESThttps://www.robo-expert.se/stihl/
https://www.robo-expert.se/stihl/
ᐅ Köp STIHL trädgårdsredskap till ett bra pris » NYHET 2021 | roboexpert
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

STIHL

Köp STIHL trädgårdsredskap och elverktyg + tillbehör till bästa pris i vår webbutik.

Stäng
  • Sortering

  • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Mest populära STIHL-artiklar hos roboexpert

Ta reda på mer om varumärket STIHL här. Följande är en översikt över de mest populära STIHL-produkterna. Kanske väcker det ena eller andra ditt intresse?

STIHL MS 170 30 cm/PMM3 bensinmotorsåg

STIHL MS 170 30 cm / PMM3 bensin motorsag ar en kraftfull allround motorsag Köp STIHL MS 170 30 cm/PMM3 bensinmotorsåg

STIHL GTA 26 batteridriven träsnidare Set

Med STIHL GTA 26 tradlost vedkap kan du gora litet traarbete i din tradgard Köp STIHL GTA 26 batteridriven träsnidare Set

STIHL HSA 26 Busksax & kanttrimmer Set

STIHL HSA 26 grasklippningssats ar idealisk for formade snitt Köp STIHL HSA 26 Busksax & kanttrimmer Set

Köp STIHL trädgårdsredskap, elverktyg och tillbehör online från din STIHL-återförsäljare roboexpert

Oavsett om du är hobbyträdgårdsmästare eller yrkesverksam trädgårdsmästare - vi är din kvalificerade STIHL-handlare för produkter såsom motorsågar, sladdlösa verktyg, borstklippare, häcksaxar, lövblåsare, gräsklippare, robotgräsklippare och mycket mer. Vi har ett stort urval av STIHL-erbjudanden till låga priser och du drar nytta av många fördelar genom att handla från oss. Som STIHL-specialhandlare erbjuder vi dig i vår webbutik personlig rådgivning och professionell service. Den som äger en trädgård inser ganska snabbt att bra utrustning för rengöring och skötsel av gröna utrymmen och växter är guld värt. Utbudet av produkter är stort, vilket innebär att valet av den bästa personliga enheten ofta väcker frågor.
De viktigaste frågorna om STIHL-artiklarna som du kan köpa i Roboexperts onlinebutik besvaras i följande STIHL-guide. Ta reda på mer om STIHL-produktportföljen och det internationella företaget. Lär känna kvalitet, variation och tekniska framsteg på en imponerande nivå med trädgårds- och motorverktyg från STIHL-märket.

STIHL rådgivning – Produkter och företag

En överblick över STIHL-produkterna

En oslagbar fördel med STIHL är produktsortimentet eftersom det inte bara imponerar med det stora urvalet. Beroende på dina individuella arbetskrav kan du själv bestämma funktionen, prestandan och hanteringen av STIHL-produkterna, eftersom enheter och tillbehör är kompatibla. Ta reda på detaljerna i märketillverkarens olika produkter nedan.

STIHL motorsågar

Efter att företaget grundades a1926 var den första egenutvecklade innovationen: STIHL motorsågar. Kompetensen inom motorsågar har utökats stadigt. De motoriserade enheterna är populära bland både privata användare och inom skogsbruk. De är det perfekta verktyget och innefattar grovt: vedsågar, trädvård och trädavverkning.

Den innovativa tekniken för STIHL ErgoStart garanterar en enkel start. De geniala sågkedjorna garanterar perfekta skärresultat. Det finns också andra modellberoende utrustningsfunktioner som garanterar dig en hög arbetskomfort med en STIHL-motorsåg. Din säkerhet tas också hand om, eftersom STIHL QuickStop kedjebroms stannar vid fara även utan att använda handskyddet.

stihl motorsagar fran en tradstam

STIHL Motorsågar och erbjudanden

Vill du köpa en STIHL motorsåg? Ta en titt i vår onlinebutik!

STIHL motorsågar

STIHL Trimmers

Med STIHL Röjsågar är dagarna med envist ogräs räknade. Man gör en åtskillnad mellan grästrimmare och röjsågar.

  • STIHL-grästrimmare är idealiska för mindre grönområden och exakt trimning på gräskanter. De imponerar med sin låga vikt och enkla användning.
  • STIHL-röjsågar är perfekta för mer omfattande klipparbete eftersom de är kraftfullare än grästrimmare. De är också lämpliga för ojämn terräng.
stihl-borstklipparna kan anvandas for att klippa grasmattan

STIHL Röjsågar

Letar du efter en STIHL röjsåg? Hos oss hittar du många modeller till låga priser!

Röjsågar erbjudande

STIHL gräsklippare


En kraftfull STIHL gräsklippare bidrar till en vacker och välskött gräsmatta utan större ansträngning.
För att optimera det som troligen är den mest tidskrävande delen av trädgårdsskötsel kan du välja mellan olika gräsklippare med olika prestandanivåer.

Naturligtvis bör du överväga gräsmattans storlek och andra påverkande faktorer som volym, ytförhållanden och komfort när du väljer en lämplig gräsklippare. Du kan också konvertera många av STIHL-gräsklipparna till en mulchgräsklippare i några enkla steg. Så du har två enheter i en.

stihl grasklippare finns med olika drivenheter

STIHL gräsklippare

Du hittar rätt STIHL gräsklippare för din trädgård hos oss.

Gräsklippare erbjudande

STIHL iMOW Robotgräsklippare

STIHL robotgräsklippare iMOW är den smarta lösningen för den som föredrar att luta dig tillbaka och slappna av och ändå vill ha en perfekt klippt gräsmatta. De är den moderna generationen av gräsklippare.

De batteridrivna trädgårdshjälparna klipper upp till 5000 m² beroende på vald batterikapacitet. Även ojämna trädgårdsområden är inte ett problem för de intelligenta robotgräsklipparna, eftersom de till och med klarar lutningar på upp till 40%. Ett annat plus är den praktiska appkontrollen, med vilken du kan bestämma klipptiden för din robotgräsklippare även när du är ute och använder din smartphone eller surfplatta.
När arbetet är klart återgår STIHL iMOW till laddstationen helt automatiskt och är därför idealiskt förberett för nästa jobb.

stihl imows ar smarta grasmattrobotar

STIHL iMOW Robotgräsklippare

Den smarta trädgårdshjälparen sparar besväret med att klippa gräsmattan. Köp rätt STIHL iMOW nu!

STIHL iMOW Erbjudande

STIHL Häcksaxar

stihl hacksaxar har ett effektivt skarblad

Använd STIHL häcksaxar för att klippa dina häckar och buskar.
De dubbelsidigt slipade knivarna ger dig rena och exakta snitt utan stor fysisk ansträngning. Det praktiska multifunktionshandtaget har alla nödvändiga kontroller och förenklar också användningen.
Säker vägledning i varje hörn garanteras.

STIHL Häcksaxar erbjudande

STIHL Lövblåsar

stihl lovblasare kan anvandas for olika rengoringsjobb

Lövblåsare från STIHL hjälper dig att skapa ordning i din trädgård . Irriterande löv eller nyskuret gräs kan lätt tas bort från gräsmattor och stigar.
STIHL bladblåsare imponerar med sin ergonomiska design och konstanta blåskraft. Med praktiska tillbehör kan du också konvertera din lövblåsare till en sugkross.

STIHL Lövblåsare erbjudanden

STIHL Reservdelar och tillbehör

stihl-tillbehoren inkluderar tillbehor for alla produktkategorier

Tillverkaren STIHLerbjuder en stor del av sina produkter som en enda basenhet eller som en komplett uppsättning. Detta inkluderar till exempel de medföljande batterierna, laddare, utbytbara tillbehör, ogräsborstar, uppsamlingspåsar, bärremmar och mycket mer, vilket innebär att du får ett allround bekymmersfritt paket med ett köp.
Förutom uppsättningarna kan du alltid falla tillbaka på enskilda STIHL tillbehör.

STIHL Reservdelar och tillbehör

Rätt enhet: bensin, el eller batteri?

Det stora urvalet av STIHL-produkter baseras på tre tillgängliga enhetsvarianter. STIHL motorsågar, borstklippare, gräsklippare, häcksaxar och lövblåsare finns i olika versioner - de är antingen bensin-, elektriska eller batteridrivna. Så du bestämmer dig inte bara för en enhet och dess funktion, du kan också välja den driftkategori som passar dig.

Bensindrift

De bensindrivna maskinerna från STIHL är kraftfulla och tack vare den ekonomiska STIHL 2-MIX-motorn, lika effektiva.
De imponerar också med sin optimala bränsledistribution, vilket kan minska förbrukningen med upp till 50%.
De är särskilt lämpliga för mer komplext arbete, men erbjuder fortfarande en hög arbetskomfort.
Det patenterade speciallocket på bränsletanken gör att du kan fylla tanken utan ytterligare verktyg.

STIHL EC-motor med elektrisk drivning

Elektrisk drivning

Med elektriska apparater erbjuder STIHL en annan drivvariant för STIHL motorsågar och gräsklippare. Laddning sker före och efter användning via elnätet.
De elektriska STIHL-motorsågarna används ofta av hantverkare och jordbrukare för professionellt sågarbete, men de är också lämpliga för privata användare. Elektriskt drivna STIHL-maskiner imponerar med sin hållbarhet och konstanta prestanda.

Batteridrift

Den innovativa STIHL-batteritekniken imponerar med sina kraftfulla litiumjonbatterier. Det är det miljövänliga och tysta alternativet till bensinutrustning.
Den största fördelen ligger dock någon annanstans: ett batteri passar i olika enheter. De tre STIHL-batterierna AK, AP och AR har vardera flera modeller med olika driftstider och prestandanivåer. Dessa är kompatibla med alla STIHL-sladdlösa verktyg från samma sladdlösa serie.
Om du till exempel har STIHL MSA 120 batteridriven motorsåg har du ett verktyg med ett batteri från AK-serien. Detta är kompatibelt med alla trådlösa STIHL-verktyg som också drivs med AK-serien.
Det spelar ingen roll om det är motorsåg, gräsklippare eller något annat.


STIHL batterikraft

Företaget STIHL

Som en kompetent specialisthandlare för trädgårds- och motorverktyg lägger vi stor vikt vid högkvalitativa produkter. Vi arbetar bara med tillverkare vars expertis och företagskultur ligger till grund för enastående produktkvalitet. Vår professionella kunders tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

STIHL-företagsstruktur

STIHL Holding AG & Co. KG är ett internationellt företag. STIHL-varumärket är ett av de ledande globala varumärkena inom elverktyg och trädgårdsteknik. Samspelet mellan 38 egna försäljnings- och marknadsföringsföretag världen över, cirka 120 importörer och mer än 45 000 specialhandlare i 160 länder ger ett intryck av familjeföretagets framgångsrika kurs.
Den stora STIHL-gruppen inkluderar Andreas STIHL AG & Co.KG, under vilken STIHL International GmbH ansvarar för Europa, Amerika, Asien och Afrika. STIHL Vertriebszentrale AG & Co. KG är baserat i Dieburg och ansvarar för marknadsföringen av produkterna.
STIHLs Dieburg-logistikcenter levererar till återförsäljare.

stihl_unternehmen_fahne

STIHLs företagshistoria

Ursprunget för det internationellt framgångsrika företaget STIHL går tillbaka till 1926. Det är året företaget grundades av ingenjören Andreas Stihl, som utvecklade den första motorsågen en kort tid senare. Det var en 48 kg tvärgående motorsåg med en elmotor som hade en effekt på 2,2 kW.
Från grundprincipen, som skulle underlätta skogsarbete med speciella uppfinningar, skapades det första STIHL-märket 1928. Under de första åren av verksamheten förlitade sig Andreas Stihl på försäljning genom service-orienterade specialhandlare, vilket blev en grundläggande princip i hans kvalitetsfilosofi.
1930 gjordes den första exporten till Schweiz, Nederländerna, Belgien och Frankrike. Men det fanns också ytterligare utveckling inom företaget: STIHL utbildade de första lärlingarna och grundade en egen utbildningsverkstad, som bland annat ansvarade för den snabba tekniska utvecklingen och produktionen av nya maskiner.

Milstolpar på 50-talet

Som ett resultat av andra världskriget och den allvarliga förstörelsen av den tidigare STIHL-fabriken i Cannstatt flyttades hela produktionen till Waiblingen-Neustadt.
1955 registrerade STIHL-företaget ytterligare en milstolpe, eftersom de tyska federala väpnade styrkorna var utrustade med den nya BLK-bensinmotorsågen (Benzin - Leicht - Klein). 1959 såg en teknisk revolution, för med STIHL Contra kom den första växellösa bensinsågen från STIHL ut på marknaden, som tog skogsarbetet till en ny nivå.
Under de följande åren öppnades ytterligare STIHL-anläggningar över hela världen och den tekniska utvecklingen fortsatte. Framför allt flyttade aspekten av arbetskomfort in och innovationer som vibrationsdämpande system, QuickStop-kedjebromsen och en ny typ av gasreglage som fortfarande är en integrerad del del av STIHL-enheter idag.

stihl_ms201cm_varioclean

Från 1981 - ny STIHL-generation

1981 tog sonen till företagets grundare Andeas Stihl, Hans Peter Stihl, över ordförandeskapet för distriktskammaren Rems-Murr i Stuttgarts handelskammare och gav klarsignal för en ny STIHL-generation - även inom produktområdet. Nya motorsågar, fläktar, borstklippare, högtrycksrengörare och innovativa driftsteknologier utvidgade ständigt STIHL-sortimentet så att STIHL inte längre kunde hittas exklusivt i professionella miljöer.

STIHL idag

Med ett stort antal kompetenta specialhandlare har det tidigare familjeföretaget nu trängt in i de privata kolonihagarna. I likhet med andra framgångsrika tillverkare som Husqvarna eller Gardena utökar STIHL ständigt sitt produktsortiment.
STIHL erbjuder trädgårdsägare ett val mellan trådlösa, bensin- och eldrivna trädgårdsredskap. Det personliga produktvalet kan således anpassas till köparens individuella behov.
Oavsett om du är hobbyträdgårdsmästare eller professionellt verksam - både personlig rådgivning från en STIHL-specialhandlare och den kompetenta produktbeskrivningen i onlinebutiken och i fritt tillgängliga videoklipp gör detta framgångsrika familjeföretag till ett kundorienterad tillverkare med hög erfarenhet.

Intresserad av STIHL?

Ta en titt på STIHL-sortimentet och hitta ditt perfekta trädgårdsredskap!

Visa alla STIHL-artiklar