TESThttps://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/wolf-garten-robotgrasklippare/
https://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/wolf-garten-robotgrasklippare/
ᐅ Köp Wolf Garden Loopo robotgräsklippare » NYTT| roboexpert
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Wolf Garten robotgräsklippare

Köp Wolf Garten Loopo robotgräsklippare till bästa pris i vår webbutik

Stäng
  • Sortering

  • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Köp en Wolf Garten Loopo - Modern gräsklippning utan störande ljud

Köp Wolf Garten Loopo - och njut av en välskött trädgård. Eftersom våra robotgräsklippare inte bara ser till att din trädgård ser snygg ut, så ger dem dig också mer ledig tid till annat. Om du köper en Wolf Garten Loopo, klipper den din gräsmatta helt automatiskt. Allt du behöver göra är att göra förinställningar och allting annat klarar den på egen hand. Men den nyvunna tiden kan du göra något annat med vänner, spendera kvalitetstid med din familj eller bara koppla av på trädgården medan robotgräsklipparen tar över hela arbetet åt dig. Dessutom klipper roboten perfekt och fläckfritt. Du kan köpa din robotgräsklippare hos oss, så slipper du detta irriterande arbete i framtiden, det vill säga att klippa gräset med en klassisk gräsklippare.

Köp en Wolf Garten Loopo - Mer ledig tid för lite pengar

Vår billigaste modell, Wolf Garten Loopo S150, är imponerande. Särskilt om du äger en liten trädgård är den här modellen helt rätt för dig. Den här modellen är dessutom perfekt för dig som inte är riktigt säker på om en robotgräsklippare är något för dig. Den är en bra start. Denna lilla robot klipper tillförlitligt hela din gräsmatta och du kan även justera klipphöjden mellan 15 till 45 millimeter, efter behov. Robotens justeringar görs inom några sekunder. Den inbyggda föräldrakontrollen säkerställer att du kan använda roboten utan några bekymmer, även om dina barn är i trädgården. Så om du vill köpa en billig Wolf Garden Loopo, är den här modellen starkt rekommenderad.

Roboten är lämplig för en trädgård med en yta på upp till högst 250 m² och en lutning på upp till 15%. Lite mer kostar Wolf Garden Loopo S300. Denna klarar av att klipper ett område på upp till 300 m² och lämnar en välklippt och välskött trädgård efter sig. Robotklipparen klipper speciellt kanterna mycket perfekt och gör att du skipper det tidskrävande extra-arbetet. Den bemästrar även lutningar på upp till 15% och behöver enbart upp till två timmar för sitt arbete. Förutom stoppknappen för nödsituationer, har roboten också en inbyggd föräldrakontroll, så du behöver inte oroa dig. Med sin motorvolym på 64 dB kan du även låta den på helger och helgdagar, eftersom din granne förmodligen inte ens kommer märker av att din gräsmatta blir klippt. Så om du är trött på den irriterande klippningen med en konventionella gräsklipparen, bör du omedelbart köpa en robotgräsklippare och njuta av inte bara din fritid, men också de många andra fördelar som en robotgräsklippare har att erbjuder dig.

Högre prestanda och fler funktioner - Wolf Garten Loopo M1500

Med en förbrukning på enbart 14 KWh är Wolf Garden Loopo M1500 en av de mest kraftfulla robotgräsklipparna inom Wolf Garden-sortimentet. Tack vare den kraftfulla motorn kan den klara av lutningar på upp till 36%, utan några som helst problem, även i de svåraste backarna. Dessutom är roboten mycket tillförlitlig och säkerställer en perfekt klippning av gräsmattan även på de mest branta backarna. Totalt klarar den här robotgräsklipparen en totalareal på upp till 1 500 m² och den är därför mycket kraftfullare än de mindre modellerna. Detta är enbart några anledningen till att denna modell passar bättre till större trädgårdar.

Robotens programmering är också mycket lätt. En integrerad LED-skärm förenklar det hela. Du kan enkelt spara respektive inställningar och ändra dem snabbt, på bara några sekunder. Detta sparar dig mycket tid, för allt är gjort på ett kick. När det gäller klipptider är funktionen ”tidsprogrammering” mycket fördelaktig. För med denna funktion kan du enkelt ställa in önskade klipptider, därefter gör roboten resten. Speciellt robotar som arbetar inom större ytor, är det svårt att ha koll på hela tiden. Men du kan hålla dig på den lugna sidan, din lilla hjälpare gör jobbet åt dig även om du inte är där och ingen obehörig person kan använda sig av din robot eller stjäla den. Då denna har en stöldskyddsfunktion. Skulle roboten bli stulen, startar ett larm. PIN-funktionen skyddar också mot åtkomsten av din robot.

Köp en robot - även lämplig för de smalaste delarna av din trädgård

Det finns ofta olika flaskhalsar i en trädgård. På dessa ställen är det näst intill omöjligt för dig att klippa gräsmattan. Detta gäller även under olika buskar, träd eller till och med olika passage. Wolf Garden Loopo M1000 är den perfekta robotgräsklipparen för detta arbete. Den har inte bara en mycket hög prestanda, utan den är också enbart 21 cm hög, vilket gör att den enkelt lan klippa under olika hinder. Även på sådana platser klipper den jämnt och snyggt. Roboten klarar också en yta på upp till 1000 m² helt perfekt. Med en mycket låg strömförbrukning på endast 11 kWh och ett 26 volts litiumjon-batteri är den här lilla roboten väldigt imponerande, eftersom den är extremt prisvärd också.

Inte bara lyft- och lutningssensorer ger optimal säkerhet, om roboten skulle bli lyft eller tippa. Skyddet av dina barn är också viktigt. Eftersom de, på sommaren, brukar befinna sig i trädgården. Permanent övervakning av roboten är nödvändigt. Roboten har en särskild inbyggd barnsäkerhet, vilket säkerställer att ingenting kan hända med dina barn. Detta eftersom enbart du kan starta din robot. Den är nämligen utrustad men en skyddande PIN-kod, som du själv kan välja. Således är inte bara skyddet för dina barn, utan även obehöriga personers kan inte använda sig av din robot.

Köp Wolf Garten Loopo - För stora ytor och områden

Wolf Garden Loopo M2000 ligger i en prisklassen högst upp, men den är också utrustad med de bästa funktionerna. Den här praktiska roboten kan helt kontrolleras via en speciell smartphone-appen. Genom denna app kan du styra och ha koll på din robot hela tiden och du kan också göra alla inställningar via appen. Du kan till exempel ka använda appen till att dela upp din trädgård i upp till sex olika zoner, som roboten sedan gradvis klipper. Den klarar att klippa ett område på upp till 2000 m² och har en slående prestanda och är idealisk för stora trädgårdar.