TESThttps://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/stihl-robotgrasklippare/
https://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/stihl-robotgrasklippare/
ᐅ Köp STIHL iMOW robotgräsklippare » NYTT 2021 | roboexpert
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

STIHL robotgräsklippare

Köp STIHL iMOW RMI robotgräsklippare till ett lågt pris i vår webbshop

Stäng
  • Sortering

  • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Gräsklippning gjord enkel - köp STIHL iMOW robotgräsklippare online och dra nytta av massiva fördelar

Trädgårdsägare vet hur ansträngande och tidskrävande klipparbete är. Ingen vill dock klara sig utan en välklippt gräsmatta. Med STIHL iMOW robotgräsklippare kan du luta dig tillbaka och koppla av och låta din marta trädgårdshjälpare göra jobbet. De intelligenta robotgräsklipparna är den moderna generationen gräsklippare. Vi presenterar dig STIHL iMOW och visar dig fördelarna!

STIHL iMOW robotgräsklippare guide

STIHL iMOW en överblick

Batteridrivna iMOW robotgräsklippare från STIHL är ett utmärkt exempel på innovativ trädgårdsteknik. De är det miljövänliga och tysta alternativet till klassiska gräsklippare. De praktiska robotgräsklipparna kör helt automatiskt det angivna trädgårdsområdet och stannar inte framför ojämn terräng. När arbetet är klart återvänder din STIHL robotgräsklippare till laddstationen eller dockningsstationen . Där laddar iMOW sitt batteri för nästa användning så att det är klart för användning när som helst om du vill.

Dubbelslipade knivar

De högkvalitativa mulchknivarna slipas två gånger och säkerställer en exakt klippning av gräsmattan.
Om du lyfter din iMOW medan den är i drift stannar knivarna automatiskt.

Bildtitel

Ojämn terräng

IMOWs behärskar en lutning på upp till 45% tack vare sina drivhjul. I enlighet med mottot "smart och snabb" anpassar sig hastigheten till lutningen tack vare funktionen Adaptiv lutningshastighet. Bildtitel

Intelligenta Sensorer

De intelligenta sensorerna upptäcker hinder i din trädgård. IMOW-robotgräsklipparen kringgår dem oberoende av varandra. Upphängningen av den rörliga huven skyddar också den interna kontrollkonsolen. Bildtitel

Oavsett väder

En iMOW får inte dina fötter blöta - du kan klippa i regnet utan problem. Med hjälp av de aktiva regnsensorerna kan du avgöra om och från vilken regnintensitet klippning ska avbrytas. Bildtitel

Är du intresserad av en iMOW?

På Roboexpert hittar du STIHL iMOW robotgräsklippare till ett lågt pris! Dra nytta av vårt ytterligare serviceerbjudande!

Till STIHL iMOWs översikt

STIHL iMOW Installation

 

Förberedelser

Innan du installerar iMOW rekommenderar STIHL en gräsmattahöjd på 4 till 5 cm och vattning på mycket torr mark. Utöver installationspaketet S eller L för din iMOW bör du ha bruksanvisningen och korta instruktioner till hands. Förutom ett papper och en penna behöver du också följande verktyg: hammare, kombinationstång och trådtång.

Steg 1: planritningen

Med en planritning av din trädgård kan du bestämma önskad position för senare montering av dockningsstationen. Du bör också rita kanten på avgränsningskabeln och klippområdet som är anslutet till den. Det är viktigt att avgränsningskabeln inte läggs fel.

Steg 2: grundinställningarna

IMOWs installationsguide är enkel att använda och hjälper dig med den första installationen. Alla installationsinställningar och kommandon görs via en LCD-displa på toppen av robotgräsklipparen.

Bildtitel

Steg 3: Montera dockningsstationen

Din iMOWs dockningsstation är som en bils garage. Det är klippningens start- och slutpunkt. När du väljer plats i din trädgård spelar flera faktorer en roll. Hitta en skuggig position vid kanten av klippområdet med en jämn yta. Det ska finnas minst 60 cm utrymme till höger och vänster om laddstationen. Ett avstånd på 88 cm gäller bredvid väggarna. Din iMOW robotgräsklippare kan dockas från vardera sidan.
Strömkällan bör inte vara mer än 10 meter bort. Pinnarna som ingår i leveransen används för att fixera bottenplattan. Strömkabeln dras sedan genom den medföljande kabelstyrningen och ska gå utanför klippområdet. Så snart dockningsstationen får ström, lyser LED-indikatorn på toppen rött.

Bildtitel

Steg 4: avgränsningskabeln

Avgränsningskabeln leder runt gräsmattans område. Dockningsstationen markerar startpunkten, varigenom avgränsningskabeln är fäst vid basplattans trådutlopp. Från denna punkt ska ledningen fästas i minst två fot i rät vinkel mot dockningsstationen. Så snart du lägger kabeln baserat på din layout bör du observera ett avstånd på 28 cm mellan gränsen och gräskanten. Med ett avstånd på 1 m kan du fästa de praktiska fixeringsspikarna för kantkabeln helt i marken.

Så installerar du robotgräsklipparen

STIHL iMOW Installations-Kit

Viktigt: Ett installationskit krävs för driftsättning. Du hittar vad du letar efter hos oss!

STIHL Installations-Kit S STIHL Installations-Kit L

STIHL iMOW service

STIHL iMOW sladdlös gräsklippare skapar en intelligent klippplan för optimalt resultat. Så du kan lita på regelbunden vård av gräsmattan av den intelligenta trädgårdshjälparen. Med den praktiska iMOW-robotgräsklipparappen (beroende på modell) kan du på ett smidigt sätt styra klippningsprocesserna hemifrån eller på språng. Du kan också hämta prestandadata eller underhållsinformation. Beroende på dina individuella behov kan du lägga till arbetstid och kontrollera roboten. Litiumjonbatteriet garanterar en pålitlig batteritid så att din iMOW kan användas 15 till 20 timmar per vecka. Du kan också välja mellan en klippning på 15 steg mellan 20 och 60 mm.

STIHL iMOW Modeller

Utbudet av STIHL robotgräsklippare inkluderar RMI-serien och VIKING iMOW. RMI-serien består av modellerna iMOW 4 och iMOW 6, såsom RMI 422 P och RMI 623. Olika versioner är utrustade med eller utan appkontroll, röstkommandon eller smarta hemsystem. När du väljer en lämplig iMOW bör du överväga storleken på din gräsmatta. IMOW 4-modellerna är bland de mindre iMOW-enheterna från STIHL. De klarar ett område på upp till 1700 kvadratmeter . IMOW 6-modellerna är lämpliga för mer krävande gräsmattor på upp till 5000 kvadratmeter. Tillverkaren VIKING har varit en del av STIHL-koncernen sedan 1992. Enheterna har sålts exklusivt under varumärket STIHL sedan 2019.

Bildtitel iMow RMI 422 P
Bildtitel iMow RMI 632 P

STIHL iMOW FAQs

Har du några ytterligare frågor om STIHL iMOW robotgräsklippare??
Våran FAQ kan hjälpa dig vidare! Om inte, tveka inte att kontakta oss!

⏩Hur fungerar en STIHL robotgräsklippare?

STIHL iMOW robotgräsklippare är helautomatiska robotgräsklippare som tar hand om din gräsklippning med intelligent teknik. På undersidan finns två tvåkantiga knivar som skär din gräsmatta till en höjd av 20 till 60 cm. Du kan välja din individuella önskade höjd från 15 nivåer.

Den installerade dockningsstationen på din iMOW fungerar som kontrollcenter. Den skickar signaler genom den lagda avgränsningskabeln som läses upp av iMOW. Med dessa signaler känns igen och bearbetas området som ska klippas av roboten.

Mer information »

⏩Vilka olika STIHL-modeller för robotgräsklippare finns det?

Här hittar du ett urval av STIHL robotgräsklippare:

Welches Modell das Richtige für Ihren Garten ist, hängt von der Größe und Beschaffenheit Ihrer Rasenfläche ab. Erfahren Sie hier mehr!

» Zum STIHL Mähroboter Online-Shop

⏩Har iMOW robotgräsklippare stöldskydd?

Om iMOW lyfts av handtaget i mer än 10 sekunder, kommer en säkerhetskod att begäras. Om det är fråga om stöld, så om rätt PIN-kod inte har matats in inom en minut, stängs iMOWs automatiska system av. Dessutom visas en alarmton .

IMOW robotgräsklippare har tre ytterligare säkerhetsnivåer som du kan ställa in:


låg : Kopplingslåset och återställningslåset för robotgräsklipparen och dockningsstationen är aktiva. En PIN-kod begärs så att fabriksinställningarna inte kan återställas av misstag.
medium : kopplingslås, återställ lås + tidlås. Om någon försöker ändra en inställning begärs också en PIN-kod om du inte har angett en PIN-kod på mer än en månad.
hög : kopplingslås, återställ lås, tidlås + permanent PIN-fråga. Oavsett den senaste PIN-kodförfrågan i det angivna tidsfönstret på en månad (säkerhetsnivå medium) kommer din PIN att begäras varje gång du ändrar inställningarna.

MI 422 PC, RMI 422 PC, MI 632 C, MI 632 PC, RMI 632 C och RMI 632 PC har också GPS-skydd . Om detta är aktiverat informeras ägaren av robotgräsklipparen med appen så snart den startas utanför det sparade klippområdet.

Mer information »

Intresserad av STIHL Robotgräsklippare?

Ta en titt på STIHL-sortimentet och hitta din personliga robotgräsklippare!

Visa alla STIHL robotgräsklippare