TESThttps://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/husqvarna-robotgrasklippare/
https://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/husqvarna-robotgrasklippare/
Husqvarna Automower köp billigt » NYHETER 2021 | roboexpert
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

 1. Rabatter för långvariga kunder
 2. Enkel översikt över beställningar
 3. Bekväm datahantering
 4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Husqvarna robotgräsklippare

Beställ Husqvarna Automower och kompletta uppsättningar bekvämt online

Stäng
 • Sortering

 • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Robotgräsklippare för varje trädgård från den ledande tillverkaren Husqvarna: Köp Automower online och bli överraskad över de tekniska framstegen

Uppmärksamhet trädgårdsägare! Manuell gräsklippning hör till det förflutna. Tack vare Husqvarna Automower klipper du din gräsmatta på ett smart sätt. Helautomatiska robotgräsklippare från den ledande robotgräsklippartillverkaren Husqvarna gör klippningen åt dig. Du arbetar helt självständigt och effektivt. Robotgräsklippare representerar den moderna generationen gräsklippare och bör inte saknas i ditt trädgårdssortiment. Hitta rätt Husqvarna robotgräsklippare till din trädgård i vår onlinebutik!

Därför bör du köpa din Husqvarna robotgräsklippare från oss!

 

Dina fördelar med Roboexpert

 • 100% Lågt pris
 • 5 Årsgaranti
 • Gratis leverans vid beställningar över 500kr
 • Betalning i delbetalning möjlig
Köp en Husqvarna Automower nu
 
der husqvarna automower ist ein kraftvoller maehroboter

Den fantastiska Husqvarna Automower-guiden✔️

Ta reda på all viktig information om Husqvarna Automowers nedan. Hur de fungerar, vad man ska tänka på under installationen, de olika Automower-modellerna och mycket mer. Rätt erbjudanden till låga priser hittar du ovan.
Ha kul med vår Husqvarna robotgräsklipparguide!

✅ Hur fungerar en Husqvarna Automower?

Automower från Husqvarna är effektiva robotgräsklippare som arbetar självständigt enligt dina personliga inställningar . Det trädgårdsområde du har angett representerar robotgräsklipparens arbetsområde. Husqvarna har utvecklat olika funktioner för att matcha detta, så att roboten inte stannar vid komplexa gräsmattor och lutningar .

Oavsett om det är en liten stadsträdgård eller omfattande grönområden - det mångsidiga Husqvarna Automower-sortimentet ger dig rätt robot för varje trädgård. Observera att de olika funktionerna beror på modellen.

Mer information»

Batteri och laddning

die husqvarna automower sind mit einem lithium-ionen akku ausgestattet

Husqvarna Automower är utrustad med ett kraftfullt litiumjonbatteri . Batteriet integrerat i robothuset genererar effekt mellan 2-10 Ah beroende på modell.
När laddningsnivån är låg och efter varje avslutat klippintervall, kör Automower automatiskt tillbaka till sin laddstation eller till robotgräsklipparens garage. Detta innebär att Husqvarnas robotgräsklippare har full batterikapacitet nästa gång den används.

Objekt- och passageavkänning

die objekt- und passagenerkennung vereinfacht die navigation des automowers

Med objektdetektering minskar de känsliga sensorernarobotens hastighet så snart ett hinder upptäcks. I händelse av en kollision korrigerar Automower dess körriktning och fortsätter klippningen.
Tack vare den automatiska detekteringen av passager behärskar robotgräsklipparen också smala passager. Det ändras till ett systematiskt klippmönster och lämnar inga fula klippmärken eller oegentligheter.

Spiralklippning

die spiralfunktion hilft bei unregelmaeßig bewachsenen rasenbereichen

En annan garanti för en jämn gräsmatta är Automowers spiralklippfunktion. För att klippa ojämnt vegeterade områden snabbare till önskad höjd växlar robotgräsklipparen till ett punktformigt, spiralskärmönster. Ojämnheterna justeras omedelbart och platserna behöver inte bearbetas igen vid en senare tidpunkt. Den angivna klipphöjden appliceras på hela gräsmattan.

GPS-Navigation

die gps-navigation garantiert eine effizientes maehen

Husqvarna Automower är utrustad med ett GPS-system, varigenom robotgräsklipparen sparar en karta över din trädgård baserat på den lagda styrningen och avgränsningskablarna. Som ett resultat kommer Automower ihåg de gräsmattor som redan har passerats och klippmönstret justeras vid behov.
GPS-assisterad navigering garanterar att roboten arbetar effektivt , varigenom ingen gräsmatta är utesluten. Du drar nytta av ett jämnt klippresultat.

Klipphöjdsjustering

die schnitthoehe des automowers ist verstellbar

Medan klippbredden är fixerad på Husqvarnas robotgräsklippare kan du justera klipphöjden som du vill. Oavsett om det är kort eller långt gräs kan du justera klipphöjden på gräsmattan i din trädgård. Beroende på vilken Automower-modell du har valt har du ett visst klipphöjdsintervall från vilket du kan välja rätt klipphöjd för din gräsmatta. Klipphöjden kan antingen ställas in manuellt på display, på envridknapp eller iapp.

Säkerhet och stöldskydd

die husqvarna automower sind mit sicherheits- und diebstahlfunktionen ausgestattet

Automower är utrustad med tilt- och lyftsensor som skyddar dig från att utsättas för de vassa knivarna. Så snart robotgräsklipparen lyfts , stannar knivskivan. Dessutom hörs ett larm som bara stannar när en produktspecifik PIN-kod anges. Funktionen kan bara fortsättas efter att du har angett rätt PIN-kod. Stöldskydd mot GPS finns också på utvalda Husqvarna-modeller. I händelse av stöld kan du spåra plats för din robot över hela världen.✅ När och hur länge klipper en Husqvarna Automower?

Individuella klipptider

Du bestämmer vilka arbetsdagar din Husqvarna robotgräsklippare är aktiv. Detta inkluderar att skapa en individuell klippplan för din Automower som en av de grundläggande inställningarna för Husqvarna-roboten.

Naturligtvis kan du ändra klippplanen när som helst och anpassa den till dina planer. Så om du inte är hemma eller har en spontan besökare kan du alltid se fram emot en perfekt klippt gräsmatta.

die maehzeiten des husqvarna automower sind individuell einstellbar

Väder-Timer

Förutom din klippplan är Husqvarnas robotgräsklippare baserad på den faktiska grästillväxten på din gräsmatta. Klippplanen justeras beroende på väderförhållanden och den resulterande gräsmattan.

När det gäller vädret tar Automower i övrigt ingen hänsyn till det, eftersom den arbetar tillförlitligt i regn eller sol enligt givna tider.

der wettertimer des automowers korrigiert den maehplan in abhaengigkeit zum graswachstum

Är du redan övertygad om Husqvarnas Automower?

Beställ ditt nya trädgårdsstöd nu och ser fram emot dess tjänster!

Köp Automower nu

✅ Vilken Husqvarna Automower är rätt för mitt trädgårdsområde?

Med 100, 300, 400, 500 och X-Line erbjuder Husqvarna olika Automower-modellserier som är baserade på olika trädgårdstorlekar och deras komplexitet. Så om du funderar på att skaffa en robotgräsklippare bör du först och främst orientera dig efter dina trädgårdsförhållanden . Du kan välja mellan följande modeller, beroende på gräsmatta och natur.

Automower 100er Serie

Husqvarnas robotgräsklippare i 100-serien är de minsta robotarna i sortimentet. De rekommenderas för husägare med små, öppna trädgårdar utan hinder eller lutningar . Platta trädgårdar upp till 600 m² är inte ett problem för de smidiga robotgräsklipparna, och bredare passager kan också användas.
Robotgräsklipparen i 100-serien är Husqvarna Automower 105.

Automower 300er Serie

Med en modell från 300-serien får du bra service om du har en liten till medelstor trädgård . Trots den mer kompakta designen drar du nytta av ett tillförlitligt klippresultat baserat på ett fritt rörelsemönster. Ytkapaciteten är mellan 600-1 600 m² beroende på modell. Dessutom bemästrar 300-serie lutningar på upp till 40%. Dessa är modellerna:

Automower 400er Serie

400-serien Automower rekommenderas för stora och komplexa gräsmattor . Robotgräsklipparna imponerar med sin höga täckning och intelligenta klippteknik.
Arbetsförmågan uppgår till 2.200-5.000 m² gräsmatta , med lutningar på upp till 45% som enkelt hanteras av robotgräsklipparen. Dessa är följande modeller:

Automower 500er Serie

Husqvarna-robotarna i 500-serien är bland de professionella enheterna som huvudsakligen används för kommersiella ändamål. Enheterna är utrustade med GPS-stölddetektering som standard och säkerställer ett snyggt utseende på offentliga grönområden. Dessa är modellerna:

 • Husqvarna Automower 520
 • Husqvarna Automower 535 AWD (Fyrhjulsdriven modell för en maximal lutning på 70%)
 • Husqvarna Automower 550

Automower X-Line

Med Husqvarna X-Line Automower kan du dra nytta av en premiummodell och förstklassig utrustning. Dessa robotgräsklippare har typiska X-Line-funktioner , som finns i modeller av 300- och 400-serien . Tack vare Premium X-Line-serien kan du också njuta av fördelarna med en professionell modell i din privata trädgård. Isärskiljande för X-Line robotgräsklippare är integrerad GPS-stöldspårning , den snygga X-Line-designen av chassit med LED-strålkastare Gummikollisionsskydd och iögonfallande navkapslar .
Det här är X-Line-modellerna:


die husqvarna xline umfasst die premium modelle der automower


Husqvarna Automower 550 EPOS

Med Automower 550 EPOS har Husqvarna lanserat en innovation för framtiden för robotgräsklippningsteknologi . Den satellitbaserade lösningen upptäcker en virtuell gräns för det gröna området som ska klippas och rekommenderas främst för kommersiella eller offentliga grönområden upp till 5.000 m² .

Klippningsområdet skannas och definieras via Husqvarna Automowers appkontroll. Den kan kompletteras efter behov och delas in i enskilda klippområden. En avgränsningskabel är inte obligatorisk eftersom referensstationen fungerar med ett satellitnavigeringssystem vars information skickas till Automower 550 EPOS för att omdirigeras.

Husqvarna EPOS-system


✅ Vad är Automower Connect/ Automower Connect @ Home?

Med Husqvarna-appstyrningen Automower Connect har du full kontroll över din robotgräsklippare. Via mobil datakommunikation skickar du start-, stopp- och parkeringskommandon och har klippplanen alltid synlig. Du får aktuell plats och larmsignaler via appen.
Automower Connect-modulen är en del av standardutrustning i Automower 520, 550 och hela X-Line-serien . Den kan eventuellt eftermonteras för resten av Husqvarnas robotgräsklippare. Dessutom är praktisk röststyrningen via smarta hemsystem möjlig.
Med Bluetooth-kommunikationen Automower Connect @ Home kan du kommunicera med din robotgräsklippare över ett intervall på 10 m med Husqvarna Automower-appen. Det är en del av standardutrustning för alla robotgräsklippare i serien 300, 400 och 500 .


das husqvarna automower connect ermoeglicht die steuerung des maehroboters per app
✅ Hur installeras Husqvarna Automower?

För att starta din Husqvarna robotgräsklippare krävs en installation och areaallokering av din gräsmatta. Med en lämplig gränsledning kan du avgränsa gräsmattan som ska klippas; området börjar och slutar med laddstationen. Kantkabeln genererar ett magnetiskt fält som robotens gräsklippare använder för orientering. Kabeln ska läggas med tillräckligt avstånd till avgränsade hinder . En praktisk papperslinjal är till hjälp för detta.
Dessutom får kabeln inte flyta på spänning över marken utan måste ligga platt på gräsmattan. Du kan använda pinnarna för att fixera kabeln.

Viktigt : Om du vill gräva din gräsmatta måste avgränsningskabeln läggas under jord. För att göra detta kan du enkelt lägga en kabelväg.

Mer Information »


Med installationssatser erbjuder Husqvarna ett lämpligt paket med vilket du själv kan utföra installationen. Du får nödvändiga tillbehör , inklusive avgränsningstråd och märlor för din trädgårdstorlek. Beroende på gräsmatta finns tre olika installationssatser tillgängliga:

Installations-Kit S

das installationskit s eignet sich fuer kleine gaerten

Installations-Kit Small (S) är lämplig för mindre trädgårdar med öppna gräsmattor upp till 800 m² eller komplexa trädgårdar upp till 400 m².

Installations-Kit M

das installationskit m empfiehlt sich bei mittelgroßen gaerten

Installation Kit Medium (M) rekommenderas för medelstora trädgårdar med platta gräsmattor upp till 2000 m² eller komplexa gräsmattor upp till 1000 m².

Installations-Kit L

das installationskit l eignet sich fuer große gaerten

Installation Kit Large (L) är lämplig för stora gräsmattor upp till 5.000 m² eller komplexa ytor upp till 2500 m².


der roboexpert verlegeservice hilft ihnen bei der installation ihres automowers

Om företaget Husqvarna

När du köper en robotgräsklippare från Husqvarna får du en enhet med innovativ teknik som är bland världens mest populära och definitivt tillhör de bästa robotgräsklipparna. Det svenska företaget har varit en av de ledande tillverkarna av robotgräsklippare med smarta funktioner och hög prestanda sedan 1995. Oavsett om det är en liten stadsträdgård, stora trädgårdar, fyrhjulsdrift för lutningar eller smala passager - sortimentet innehåller olika modeller för olika krav.
Husqvarna-gruppen inkluderar även tillverkaren GARDENA . Vid behov kan du koppla ihop ditt GARDENA bevattningssystem med din Automowers klipptider så att ditt trädgårdsunderhåll är perfekt samordnat.


husqvarna gehoert zu den erfolgreichsten herstellern fuer maehroboter


Är det dags för en Automower från den svenska marknadsledaren?

Beställ Husqvarna Automower som är rätt för dig nu och ser fram emot dess tjänster!

En överblick över hela Husqvarna Automower⏩ Vad kostar en Husqvarna robotgräsklippare och var kan jag köpa den billigt?

ᐅ Priserna för de olika modellerna av Husqvarna robotgräsklippare varierar. Prisklassen ligger mellan 700-4 000 euro beroende på robotgräsklipparens storlek och prestanda. Årstiden och marknadssituationen påverkar också priset.

I Roboexpert online-butik kan du få många Automower-modeller för olika trädgårdstorlekar till ett absolut lågt pris ✦ och dra nytta av stora fördelar!

✅ 100% lågpris
✅ Gratis frakt vid beställningar över 500kr
✅ 5 års garanti
✅ Betalning i delbetalning möjlig

Mer information »

⏩ Hur djupt måste Husqvarna Automowers avgränsningskabel läggas?

✅ Hur djupt avgränsningskabeln till robotgräsklipparen ska läggas beror på om du vill trimma din gräsmatta. Om du regelbundet trimmrar din gräsmatta bör avgränsningskabeln vara 5-10 cm under jord.
Detta säkerställer att ledningen inte skadas under skärning.

✅ Om du inte trimmar din gräsmatta kan du fixera kabeln till marken med konventionella pinnar . Detta växer över med tiden. Dessutom är knivbladet fäst så att det inte kommer i kontakt med kabeln så snart robotgräsklipparen kör över den, även i kortaste klipphöjd.

Mer Information »

⏩ När måste Husqvarna Automowers knivar bytas och vilka blad är de rätta?

✅ Liksom alla knivblad blir knivarna på en Husqvarna Automower robotgräsklippare oskarpa efter ett tag. Avgörande för slitage är antalet och intensiteten på klippintervallen, varför en regelbunden kontroll av knivarnas skärpa är till hjälp.

✅ Generellt rekommenderar tillverkaren Husqvarna att kontrollera knivens skärpa var 1-2 månad, särskilt om skärresultatet är oregelbundet. Var noga med att följa säkerhetsproceduren när du byter knivar.

Mer Information »

⏩ Hur ofta klipper Husqvarna Automower?

✅Med installationen av din robotgräsklippare skapar du också en klippplan enligt dina individuella önskemål via den intuitiva LCD-skärmen. Så du bestämmer när din robotgräsklippare används.

✅ För att hålla din trädgård i bra skick bör din gräsmatta klippas dagligen. Detta beror på gräsklippningsprincipen som används av robotgräsklipparen, varigenom det nyklippta gräset fungerar som ett naturligt gödningsmedel. När roboten rör sig över din gräsmatta släpps de klippta grässtråna på gräsmattan. Eftersom det klippta gräset är mycket fint skuret, måste robotgräsklipparen användas oftare än konventionella gräsklippare.

Mer Information »

⏩ Hur fungerar Husqvarna Automower Connect?

✅ Automower Connect möjliggör kommunikationmellan Husqvarna-appen och robotgräsklipparen. Detta låter dig fjärrkontrolleraoch ta emot statusmeddelanden från var som helst.

Klippplanen kan också justeras via appen. Så om du sitter i soffan och vill starta Husqvarnas robotgräsklippare, skicka helt enkelt rätt kommando via din smartphone.

✅ Roboten lämnar pålitligt Husqvarnas laddstation och börjar klippa. Vid stöld kan du spåra robotgräsklipparen med GPS-modulen.

✅ En annan pluspunkt för Connect-funktionen är synkronisering med det smarta GARDENA-systemet.

Mer Information »

⏩ När ska Husqvarna Automower vinterförvaras?

✅ Så att den känsliga elektroniken i din robotgräsklippare inte skadas, bör du ställa undan din robotgräsklippare för vintern. Det är därför lämpligt att klippa gräsmattan en sista gång i slutet av oktober, för från och med denna tid på året avstannar grästillväxten.

✅ Innan du placerar roboten på en uppvärmd och torr plats bör den rengöras och batteriet laddas tillräckligt. Fullständig urladdningen av ett litiumjonbatteri har en negativ inverkan på livslängden, varför batteriet också bör laddas under vintern. En batterinivå på 75-90% är perfekt här. Garaget och laddstationen måste också demonteras. Det är också viktigt att isolera de öppna kabeländarna så att ingen fukt kan tränga in. Alternativt rekommenderar vi anslutningsskyddet från Husqvarna för vintern med Husqvarna skyddslåda.

 

Mer Information »

⏩ Vilka tillbehör finns det för Husqvarna Automower?

✅ Det finns många tillbehör för Husqvarna Automower, inklusive knivar, väggfästen, Husqvarna Rengörings- och skötselbox, områdesomkopplare, terränghjul, garage för laddstationen och robotgräsklipparen och utbytbara kåpor.

Husqvarna Automower Connect-modul kan också eftermonteras för din robotgräsklippare.

Mer Information »

Rätt Automower väntar på dig!

Hitta rätt Husqvarna Automower för din trädgård nu och se fram emot en välskött trädgård.

Samtliga Husqvarna Robotgräsklippare

⏩ Har du ytterligare frågor om robotgräsklippare?

I vår kategori robotgräsklippare med erbjudanden och råd till låga priser svarar vi på alla dina allmänna frågor om robotgräsklippare. Frågor som:

 • Vad är en robotgräsklippare?
 • Hur fungerar en robotgräsklippare?
 • Vilka robotgräsklippare är bäst?
 • Vilka märken av robotgräsklippare finns det?
 • etc.
Till robotgräsklippare erbjudanden och råd