TESThttps://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/gardena-robotgrasklippare/
https://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/gardena-robotgrasklippare/
ᐅ Köp GARDENA robotgräsklippare billigt » NYHETER 2021 | roboexpert
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

GARDENA robotgräsklippare

Köp robotgräsklippare från GARDENA till bästa pris i vår webbutik

Stäng
  • Sortering

  • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Köp Gardena robotgräsklippare - Stort urval av högkvalitativa robotgräsklippare

Köp en Gardena robotgräsklippare och njut av din fritid. Varumärket Gardena erbjuder ett stort urval av högkvalitativa robotgräsklippare för din trädgård. Varje robot klipper på ett tillförlitligt och korrekt sätt. Robotarna är också utrustade med den senaste tekniken inom detta område och gör jobbet till perfektion, bättre än någon människa. Detta gör att du sparar mycket tid och slipper spenderar dina helgen med irriterande trädgårdsarbete. Speciellt klippningen av gräsmattan kan ta mycket tid - beroende på storleken på din egendom. Oavsett stora eller liten gräsmatta - om du köper en Gardena robotgräsklippare kommer du att vinna tid.

Fet är slut med den högljudd gräsklippning på helgen, eftersom de små robotarna från Gardena är så tysta att knappt din granne kommer att märka när när roboten gör sitt arbete åt dig. Efter en stressig arbetsvecka kan du med gott samvete spendera tid med att slappna av. Eller så använder du den nyvunna tiden till dina fritidsintressen. Din familj kommer också vara tacksam om du införskaffar dig en robot eftersom ni då kan spendera mer tid ihop. Olika modeller med många olika funktioner och i olika priskategorier gör det möjligt att hitta exakt rätt robotgräsklippare för just din trädgård.

Köp en Gardena robotgräsklippare –placera den på en välskött gräsmatta

Till ett hus eller en lägenhet med trädgård hör i många fall också en gräsmatta. Det är emellertid mycket viktigt att gräsmattan upprätthålls ordentligt och regelbundet. Du kan göra detta ansträngande jobb helt själv, anlita en trädgårdsmästare eller köpa en robotgräsklippare. Genom att införskaffa dig en robotgräsklippare, kan du hitta på andra saker med din fritid istället för att ägna dig åt trädgårdsarbete. Det finns stora skillnader mellan de enskilda robotgräsklipparna. Därför är det alltid viktigt att jämföra alla modeller och märken exakt. Gardena skiljer sig från de andra tack vare dess extremt korta laddningstid, på bara en timme.

Gardena Sileno + arbetar upp till 65 minuter åt gången och måste sedan enbart ladda en timme. Denna robot har en högprestanda och den klipper till perfektion, och tillhör den högre prisklassen. Den är också programmerbar och utrustad med tre knivblad, tack vare detta utför den här modellen ett pålitligt arbete fastän att du inte är hemma. Den slanka och eleganta Gardena Sileno City 250 tillhör en lite lägre prisklass, men den är också utrustad med tre knivblad. Här är den genomsnittliga klippbredden på 17 cm. Denna modellen måste också laddas efter 60 minuter och klarar pålitligt av att klippa din gräsmatta i upp till 60 minuter år gången. Roboten är dock inte lämpad för att lämnas ensam. Detta eftersom den saknar regnsensorer. Denna robot är inte väderbeständig och kör därför inte självständigt tillbaka till laddstationen. Sådana faktorer bör därför också beaktas vid en intensiv jämförelse av de enskilda robotarna, innan du köper dig en robotgräsklippare.

Gardena robotgräsklippare köp - Funktionerna hos modellerna

Våra robotgräsklippare från varumärket Gardena har alla en hög prestanda, men till ett lågt pris. Modellerna "Gardena Sileno City 500" och "Gardena Sileno City 250" kan göra mycket för dina pengar. Om du vill köpa en Gardena robotgräsklippare spelar priset verkligen en stor roll. Helt enkelt av den anledningen att man vanligtvis har en viss budget och denna överskrids inte nödvändigtvis. Det är därför viktigt att innan du köper en robot att du fattar ett välgrundat beslut, och vet om vilka funktioner varje Gardena-modell erbjuder. Skillnaderna i kostnaderna är verkligen märkbara i funktionerna. Detta är viktigt, så att du får rätt variant som passar just din budget och din specifika trädgård. Många robotar kan också styras via en app på din smarttelefonen. Dessa är då de modeller som ofta också har regnsensorer och kör sålunda självständigt till ett säkert skydd, exempelvis vid uppkomst av regn. I regniga områden är sådana funktioner värdefulla och skyddar klipproboten mot vattenskador.

De speciella funktionerna hos Gardenas robotgräsklippare

Det mest unika med Gardena är att det finns så många olika modeller på robotar. Detta gör det lättare att hitta rätt alternativ. Det breda urvalet kräver också en närmare titt och en jämförelse av alla fördelar och nackdelar hos varje modell. Om du till exempel har en ganska liten gräsmatta behöver du inte nödvändigtvis en mycket kraftfull modell, som klarar av att klippa stora områden. Et gemensamt kännetecken som alla robotar har hos denna tillverkare är deras korta laddningstid. Detta skiljer dem från många andra tillverkare - eftersom roboten kan ladda upp sig igen på bara 60 minuter. Alla robotgräsklippare från Gardena sticker också ut på grund av deras snygga utseende, vilket gör dem väldigt attraktiva att ha i trädgården. De nya hjälparna i trädgården är pålitliga och utrustade med många specialfunktioner. Tåliga knivblad och en bred skärbredd fullbordar robotetens funktioner.

Viktig information och kriterier för att kunna välja rätt robotgräsklippare

För att du ska kan fatta ett lämpligt beslut bör du först tänka på några saker. Detta inkluderar att du exempelvis bör överväga hur stort område du vill att din robot ska klippa inom och om din trädgård har många luntningar och hinder. Vissa robotar från gardena kan klara lutningar på upp till 25 procent och andra kan klara 30 procent eller mer. För att din nya trädgårdsassistent verkligen ska kunna arbeta i trädgården som önskat, är detaljer som den exakta lutningen väldigt viktigt. Exakt hur ser din trädgård ut och vilka är dina krav hos en robotgräsklippare?

Innan man köper en robotgräsklippare är det mycket viktigt att dessa krav, vad gäller funktionerna, är exakt bestämda. För annars kan du råka köpa en modell som inte är riktigt lämplig och som du kanske inte tycker om trots högkvalitativ tillverkning och hög prestanda. En annan kriterie kan vara om klipproboten är programmerbar eller om denna typ av programmering inte är möjlig. Batteriets livslängd och robotens laddningstid spelar också en stor roll i valet av klipprobot. De ovannämnda faktorerna bestämmer i slutändan det totala resultatet i din trädgården och din tillfredsställelse.