TESThttps://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/ambrogio-robotgrasklippare/
https://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/ambrogio-robotgrasklippare/
ᐅ Köp Ambrogio robotgräsklippare Robot billigt » NYTT 2021 | roboexpert
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Ambrogio robotgräsklippare

Köp Ambrogio robotgräsklippare till bästa pris i vår webbutik

Stäng
  • Sortering

  • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Köp en robotgräsklippare från Ambrogio - Innovativ teknik för modern gräsklippning | 2019 modeller

Köp en robotgräsklippare från Ambrogio och du kommer inte längre känna igen din gräsmatta. Där konventionella gräsklippare inte kan få, har Ambrogio robotgräsklipparna inga som helst problem, de är ett enkelt jobb för dem. Även gräsmattan ser mycket tätare ut än när du klipper den själv. Om du köper en robotgräsklippare från Ambrogio r kan du dra nytta av den senaste tekniken. Varje modell är lätt att installera, oavsett vilket program du vill ha. Naturligtvis finns det små tekniska -, samt prisskillnader mellan de olika modellerna. Alla robotar är trots detta på en modern nivå, och du kan inte göra något fel med ditt köp. I vår webbutik jan du välja fritt mellan de olika robotgräsklipparna!

Köp en Ambrogig robotgräsklippare – Slappna av mitt i veckan

Den totala tid du spenderar på att ta hand om din trädgård är vanligtvis enorm. Speciellt att regelbundet klippa gräset kan kosta ett part timmar av din kväll eller din helg. Dessutom måste en konventionell gräsklippare ständigt tömmas. Men med en Ambrogio L60B kommer dessa tider snart att vara en sak inom det förflutna. Om du köper denna lilla hjälpreda kommer du i framtiden inte bara ha mer tid till förfogande, utan du kommer även slippa oroa dig över när du måste klippa din gräsmatta och hur du ska kunna spendera tid med familjen. När du sedan väl har din robot kommer du sa att många steg i ditt trädgårdsarbete är som försvunna i tomma intet.

Du behöver inte klippa gräsmattan själv. Du kan göra några enkla programmeringar på din robot och tack vare robotens kompostsystem, klipper den gräset och låter resterna ligga kvar som ett naturligt gödningsmedel. Ambrogio L85 Evolution är också en lågprismodell från Ambrogio. Denna kan klipper ett område som är upp till 1200 m² och klarar lutningar upp till 55%. Den här lilla roboten är därför en mycket kraftfuk robot och den kan även klippa de svåraste kullarna i din trädgård utan några som helst problem. Dessutom säkerställer det speciella vibrationssystemet, att din gräsmatta alltid blir jämnt klippt, oavsett hur och i vilken riktning roboten kör. I inställningarna hos din robot kan du välja totalt tre olika områden i din trädgård där roboten ska klipp. Spiralklippsystemet säkerställer den sista efterbehandlingen i din trädgård. Även ojämna och svåråtkomliga områden klipps jämnt. Så om du köper en av dessa två robotgräsklippare från Ambrogio kommer du, för en billig penning, med säkerhet snart kunna ta dig igenom din vardag mer stressfritt.

Köp en robotgräsklippare - inbyggda sensorer för en utmärkt navigering

Ambrogio L60D har speciella sensorer som hjälper den att navigera sig och som ser till att roboten automatiskt kan orientera sig på gräsmattan. Så du behöver inte oroa dig för arr roboten åker till ett område där den inte hör hemma. Detsamma gäller med dess säkerhet. Om roboten lyfts upp eller blir lutad, reagerar sensorerna omedelbart och stoppar knivbladens rotation. Detta gör att alla håller sig säkra, även om dina barn leker på trädgården medan robotgräsklipparen gör sitt arbete. Att roboten skulle välta är nästintill omöjligt, även lutningar på upp till 50% är inga som helst problem för denna robot.

Den är lika tillförlitlig på olika höjder. Dessutom är den här robotgräsklipparen fortfarande utrustad med den speciella ZGS-sensorn. Denna sensor är ansvarig för det faktum att roboten känner igen gräset och därmed också märker när den kommer till en yta som inte hör till själva gräsmattan. Ambrogio L60D kommer att arbeta i ungefär tre och en halv timme tills batteriet är nära slut. Den här roboten har dock ingen laddningsstation, men det kan också vara till dennes fördel.

Eftersom du bara kan ta med den till vilken plats som helst och enkelt ladda upp den vid ett normalt uttag. Generellt passar denna modell perfekt för mindre trädgårdar med en yta på upp till 200m², enbart då fungerar den mycket tillförlitligt. Ambrogio L60D + är en förbättrad version av denna, med exakt samma funktioner. Den enda skillnaden är att den här modellen kan användas för lite större områden som en yta på upp till 400 m². Det du enbart behöver göra är att bestämma vilken som skulle passa dig bäst, utifrån din trädgårds storlek och välja den modell som är ämnad för just det ändamål och dina behov.

Köp en robotgräsklippare från Ambrogio – Få en välskött gräsmatta för lite pengar

Ambrogio L30 Deluxe ligger lite högre i prisklassen och hör definitivt till en av våra högkvalitativa modeller av serien och märket "Ambrogio". Ändå är priset mycket lågt jämfört med dess prestanda, vilket är anledningen till att den är ett riktig kap bland robotgräsklipparna. Den arbetar också med den så kallade kompostfunktionen, vilket gör att du alltid kommer att ha en välskött gräsmatta i din trädgård. Med dess olika sensorer känner den även av hur långt gräset är och växlar därefter automatiskt till respektive höjd för att säkerställa en jämn klippning. Med en volym på bara 65-72 dB behöver du inte längre oroa dig för att din granne kommer att klaga.

Desutom kan du, på den här modellen, ställa in så att den kan klippa tre olika områden av din trädgård olika. Till exempel bör gräsmattan klippas kortare vid områden där det befinner sig trädgårdsstolar, och detta är då inget problem för denna robot. Naturligtvis kan du även enkelt styra din Ambrogio L30 Deluxe via antingen Bluetooth eller via en smartphone app. Detta är en självklarhet hos denna modell av robot.

Mer fritid och mindre stress i vardagen

För större trädgårdar och för mer bekvämlighet inom området robotgräsklippare, har märket "Ambrogio" så klart också två kraftfulla robotar för dig med dessa behov. De har exempelvis Ambrogio L85 Evolution, som enkelt hanterar lutningar på upp till 55% och kan hantera en total yta på upp till 1200 m². Förutom det speciella vibrationssystemet och de självrengörande hjulen kan du också dela in din trädgård i tre olika zoner med denna modell. Robots knivblad anpassar sig specifikt till gräsmattan och så snart som batteriet börjar bli lågt återgår roboten automatiskt till laddstationen och laddar upp sig själv igen. Ambrogio L30 Elite är också en av de högre prestandamodellerna som är anpassade för stora trädgårdar, av märket Ambrogio. Den klarar områden på upp till 1100 m², hanterar enkelt lutningar på upp till 45% . Denna modell klarar till och med av att arbeta och klipper i upp till fyra olika zoner. Så snart du har införskaffat dig en robotgräsklippare kommer du älska och njuta av den nyfunna friheten.