TESThttps://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/
https://www.robo-expert.se/robotgrasklippare/
ᐅ Köp robotgräsklippare online till ett bra pris » NYHET 2021 | roboexpert
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

 1. Rabatter för långvariga kunder
 2. Enkel översikt över beställningar
 3. Bekväm datahantering
 4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Robotgräsklippare

Köp robotgräsklippare från märkestillverkare till bästa pris i vår webbutik

Stäng
 • Sortering

 • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Låt ditt gräs klippas - av en helautomatisk robotgräsklippare!

Robotgräsklippare är den nya generationen gräsklippare. Tack vare deras effektivitet ersätter de gradvis sina bullriga och miljöskadliga föregångare. Helautomatiska robotar arbetar när du vill. De passar alla gräsmattor och ser till att din trädgård alltid klipps regelbundet.

Vi på roboexpert är din kvalificerade trädgårdrobotspecialist och erbjuder dig ett stort urval av olika robotgräsklippare från olika tillverkare. Oavsett Husqvarna, GARDENA, STIHL, Bosch, Wolf Garten eller Ambrogio: hos oss hittar du den perfekta trädgårdshjälparen för din gräsmatta och dra nytta av fördelarna med vår onlinebutik samtidigt!

roboexpert ist hier fachhaendler fuer gartenroboter

Dina fördelar i roboexperts specialistbutik

 • 5 Årsgaranti för utvalda produkter
 • Gratis frakt vid beställningar över 500kr
 • Bekväm avbetalning
 • Stöldskydd och utökad garanti
 • senaste modellerna
 • smarta tillbehör kan eftermonteras
 • matchande tillbehör och reservdelar
 • 30 dagars pengarna tillbaka garanti
 • Reparationstjänst
 • Rådgivning

Vår exklusiva tjänst för dig - tillfredsställelse före och efter köp av din robotgräsklippare

Som din kompetenta specialisthandlare för robotgräsklippare erbjuder vi dig många tjänster. Din tillfredsställelse och livslängd för din robotgräsklippare är i fokus under vårt arbete. Våra tjänster riktar sig till både erfarna trädgårdsrobotsexperter och de som har funderat på att investera i en robotgräsklippare under lång tid. Vi presenterar gärna våra olika tjänster.Utökad garanti och stöldskydd

För att du ska kunna njuta av din robotgräsklippare under lång tid bör du säkra den för alla händelser. Med Roboexpert-garantiförlängning kan du förlänga tillverkarens standardgaranti och skydda din robotgräsklippare i fler år. Du behöver inte heller vara rädd för tjuvar, för med Roboexpert-stöldskyddet är du på den säkra sidan. Vi erbjuder dig också en kombination av båda tjänsterna. Ta en titt på våra servicepaket !

der verlegeservice von roboexpert erledigt die fachgerechte installation ihres maehroboters

Ditt urval av robotgräsklippare på roboexpert

Urvalet av tillverkare av robotgräsklippare är lika varierat som trädgårdar och det område som ska klippas. För att underlätta för dig att välja en lämplig robotgräsklippare vill vi presentera dig för tillverkarna som återfinns i vår onlinebutik.

Husqvarna Automower

husqvarna gehoert zu den weltmarktfuehrern fuer maehroboter

Den svenska tillverkaren Husqvarna är marknadsledare för innovativ robotgräsklippare. Expertisen från över 25 års produktutveckling är en garanti för högkvalitativa och effektiva robotgräsklipparmodeller - Husqvarna Automower.
Serien inkluderar fem modeller av Automower, som lovar rätt prestanda för varje gräsmatta med topputrustning. Från nybörjare till kraftfulla professionella verktyg: med en Husqvarna robotgräsklippare arbetar en premiumrobotgräsklippare på din gräsmatta.

De mest populära Husqvarna Automower robotgräsklipparna på Roboexpert:

Husqvarna Automower 305
Husqvarna Automower 310
Husqvarna Automower 315X

GARDENA Robotgräsklippare

gardena vertreibt seit 2012 leistungsstarke maehroboter

Ulm-företaget GARDENA har sedan 1961 tillhört pionjärerna för trädgårdsredskap .
GARDENA Irrigation System lade grunden för smart trädgårdsunderhåll. GARDENA SILENO robotgräsklippare har skött gräsmattor sedan 2012.
Tillverkaren imponerar också med det praktiska kombinationssystemet för samordnad gräsbevattning och gräsklippning.

Dessa är de mest populära GARDENA SILENO robotgräsklipparna på Roboexpert:

GARDENA smart SILENO life 750 m² Set
GARDENA smart SILENO city 250 m² Set
GARDENA SILENO city 250 m²

STIHL Robotgräsklippare

stihl ueberzeugt mit einem hochwertigen sortiment an gartengeraeten

✓ Med en iMOW robotgräsklippare från familjeföretaget STIHL får du specialistkunskaperna inom motor- och trädgårdsredskap i ett smart trädgårdsredskap.
STIHL-sortimentet är brett och erbjuder rätt enhet för alla delar av din trädgård: många trädgårdsägare litar på 90 års företagshistoria och imponeras av STIHL motorsågar , STIHL häcktrimmare , STIHL lövblåsar och mycket mer. IMOW robotgräsklippare kompletterar sortimentet med en smart trädgårdshjälp.

Topp 3 av de mest populära STIHL iMOW robotgräsklipparna på Roboexpert:

STIHL iMOW RMI 422
STIHL iMOW RMI 422 P
STIHL iMOW RMI 422 PC

Ambrogio Robotgräsklippare

die ambrogio rasenroboter gibt es in drei modellreihen

Den italienska tillverkaren Zucchetti Centro Sistemi erbjuder med Ambrogio Robotgräsklippare tre modellserierför olika krav: GREENline, PROline och NEXTline. Du kan se fram emot hög och jämn prestanda även på olika underlag. Dessutom övertygar tillverkaren med robotar som fungerar utan installation av en gränsledning.

De mest populära robotgräsklipparna från Ambrogio på Roboexpert:

Ambrogio L60 D Plus
Ambrogio L60 Elite
Ambrogio L60 D

Bosch Indego Robotgräsklippare

bosch ist ein vielseitiger hersteller

Bosch är en tysk tillverkare och ett världsberömt företag inom bilteknik, industriteknik, konsumentvaror, energi och byggteknik. Tack vare sin imponerande expertis och sitt enorma produktsortiment är Bosch-apparater också en integrerad del av många hushåll. Med Bosch Indego robotgräsklippare flyttar tillverkarens kunnande in i trädgårdarna. De pålitliga robotgräsklipparna imponerar med väl genomtänkta funktioner.

De mest populära robotgräsklipparna från Bosch hos roboexpert:

Bosch Indego S+ 500
Bosch Indego XS 300
Bosch Indego M+ 700

Wolf Garten Loopo

wolfgarten bietet zahlreiche geraete fuer die gartenpflege

Wolf Garten är din allrounder med fokus på trädgårdsunderhåll och tillhör MTD Products AG. Förutom det välkända utbudet av frön och gödselmedel, imponerar tillverkaren också med imponerande kunskap inom trädgårdsredskap.
De hårt arbetande Wolf Garten Loopo robotgräsklippare imponerar med sina nybörjarmodeller och kraftfulla enheter med en arbetskapacitet på upp till 2000 m².

De mest populära robotgräsklipparna från Ambrogio på Roboexpert:

Wolf Garten Loopo S500 Connect Robotgräsklippare

↑ Inga mer frågor? Köp ovan rätt robotgräsklipparmodell! ↑


↓ Vill du ha mer information? Inga problem - läs vidare! ↓

Den stora robotgräsklipparguiden från roboexpert✔️

Du är ännu inte bekant med robotgräsklippare och deras funktion? Då har vi något för dig - med vår stora robotgräsklipparguid förklarar vi allt du behöver veta om intelligenta gräsklippare.
Vi hoppas att du tycker om att läsa och hoppas svara på alla dina frågor!

✅Vad är en robotgräsklippare?

En robotgräsklippare är en automatisk gräsklippare. Med hjälp av ett definierat arbetsområde och programmerade klipptider klipper den din gräsmatta oberoende. Man gör en åtskillnad mellan robotar som fungerar med eller utan begränsningskabel. Skärverktyget är placerat på undersidan i form av en knivskiva med enskilda, rörliga knivar eller ett knivblad.

Alla inställningar ställs in via den befintliga skärmen eller via appkontroll. Önskade ändringar kan göras när som helst. Fjärrkontroll av robotgräsklipparen är inte nödvändig.

✅ Hur fungerar en robotgräsklippare?

Robotgräsklippare kör över din gräsmatta och använder den roterande kniven för att förkorta gräsmattan till den inställda klipphöjden. Till skillnad från konventionella gräsklippare fungerar robotarna helt självständigt, varvid laddstationen representerar klippningens start- och slutpunkt.

Gräsklipparen hämtar elektricitet från litiumjonbatteriet under drift. Robotgräsklipparen är baserad på dina programmerade klipptider. Många modeller kan också klippa på natten och i regnet.
Det finns också intelligenta väderklockor som anpassar klipptiden till gräsets tillväxt beroende på väderförhållandena.

maehroboter sind autonome und rasenmaeher

Robotgräsklippare med avgränsningskabel

Robotgräsklippare som kräver en avgränsningskabel för installation är utrustade med sensorer. De känner igen det magnetfält som genereras i den lagda ledningen och registrerar sitt arbetsområde. Den korsas enligt det modellspecifika rörelsemönstret och förkortas till den inställda klipphöjden. Det finns också modeller som fungerar med GPS-stödd navigering så att gräsmattan som redan har klippts inte körs två gånger.

Robotgräsklippare utan avgränsningskabel

Robotgräsklippare utan avgränsningskabel har en gräsdetekteringssensor. Detta känner igen marken, vilket innebär att gräsklipparen byter riktning när den inte längre kan se gräsmattan.

es gibt maehroboter mit und ohne begrenzungskabel

✅ Hur installeras en robotgräsklippare?

Innan du använder en robotgräsklippare måste arbetsområdet delas upp. För att göra detta, beroende på vilken modell du har valt, måste du lägga en avgränsningskabel eller köra området med din robotgräsklippare.
Klippområdet börjar och slutar med lämplig laddstation för din robotgräsklippare. Dessutom kan styrkablar läggas, genom vilka roboten kan hitta tillbaka till laddstationen även från vinklade hörn.

Sedan kan du programmera önskade klipptider via appen eller via enhetsdisplayen. Viktigt: Inte varje robotgräsklippare är utrustad med en appkontroll som standard. Ofta kan detta dock läggas till senare.

der maehroboter laesst sich ueber das display oder eine app programmieren

✅ Vad kostar en robotgräsklippare och var kan jag köpa den billigt?

Totalkostnaden för en robotgräsklippare inkluderar enhetens pris samt kostnader för installation, underhåll och el. Priset för en robotgräsklippare varierar mellan 300 till 5000 euro. Denna prisklass baseras på olika modeller med olika kapacitet och utrustning . Följaktligen behöver du mindre batteriström och färre funktioner för en liten och öppen gräsmatta än för komplexa och stora trädgårdar.

Kostnaden för att installera din robot beror på vilken typ av installation du behöver.
För att bibehålla din robotgräsklippares livslängd bör regelbundet underhåll utföras. Detta inkluderar regelbundna knivbyten och rengöring. Matchande ersättningsknivar och rengöringsuppsättningar finns också bland våra Tillbehör . En professionell vinterkontroll garanterar också smidig drift nästa vår.

När du köper en robotgräsklippare i onlinebutiken roboexpert kan du alltid dra nytta av stora fördelar!

Mer information »

✦ Dina fördelar med roboexpert ✦

 • Gratis leverans vid beställningar över 500kr
 • 5 Årsgaranti
 • Avbetalning möjlig

✅ Vilka robotgräsklippare är bäst?

Vilken robotgräsklippare som är bäst för din trädgård beror på individuella krav och trädgårdsvillkor. Följaktligen bör robotgräsklipparen ha lämplig arbetskapacitet för den avsedda gräsmattan.
För att göra köpbeslutet lite enklare för dig visar vi dig de mest populära robotgräsklipparna i roboexpert online-butik.

✅ Hur mycket ljud gör en robotgräsklippare?

Oavsett om du tycker att en robotgräsklippare är högljudd eller tyst beror detta vanligtvis på din personliga ljudkänslighet . I genomsnitt upplever människor en ljudnivå40-65 decibel som tyst. En ljudnivå på 80 decibel upplevs däremot som hög. Robotgräsklipparna i Roboexpert har en genomsnittlig ljudnivå på 60 decibel och anses därför vara tysta trädgårdsrobotar.

✅ Vilka tillbehör för robotgräsklippare krävs för idrifttagning?

Eftersom idrifttagning kräver korrekt installation behöver du lämpliga tillbehör . Detta inkluderar tillräckligt med begränsningskabel , märlor och ibland robotens laddningsstation . Praktiska installationssatser finns för robotgräsklippare Husqvarna, GARDENA och STIHL, som innehåller alla tillbehör till din gräsmatta.

Har du redan fått svaret på dina frågor?

Välj rätt trädgårdsstöd nu och se fram emot dess förtjänster!

Köp robotgräsklipparen nu

✅ Hur ofta ska en robotgräsklippare klippa?

För att uppnå ett perfekt klippmönster i din trädgård bör robotgräsklipparen klippa gräsmattan varje till varannan dag. Det verkar som mycket i början, men beror på den mulchprincip som används. För varje klippintervall skapas en fin gräsmatta och det klippta gräset fungerar som ett naturligt gödningsmedel.

Din valda robotgräsklippare bearbetar din gräsmatta enligt det modellberoende klippsystemet. Robotgräsklipparens tillämpade navigering för att helt täcka din gräsmatta kan göras på fyra olika sätt: Slumpmässig princip, systematisk klippning, system med flera zoner och GPS-navigering.

Slumpmässig princip

beim zufallsprinzip faehrt der maehroboter in zickzack linien

Robotgräsklippare, som fungerar enligt slumpmässiga principer, driver i de flesta fall sicksack över det gröna området. Speciellt med enkelt arrangerade symmetriska gräsmattor korsas hela området snabbt. På grund av det "kaotiska" skärsystemet finns det inga oattraktiva ränder.

Systematisk klippning

das systematische maehmuster aehnelt einzelnen maehbahnen

Vid systematisk klippning täcker robotgräsklipparen hela området inom kantkabeln innan det första klippintervallet. Rutten sparas baserat på dess vägar. Systematisk klippning kan säkerställa att inga delar av din gräsmatta utelämnas.

Multizonsystem

mit dem multizonensystem unterscheidet der rasenroboter zwischen verschiedenen maehbereichen

Medan hela gräsmattan registreras och korsas som ett område med systematisk klippning, kan robotgräsklipparen skilja mellan olika gräsmattor med multizonsystemet. De uppdelade områdena kan sedan passeras individuellt och klippas till önskad klipphöjd.

GPS-Navigation

mit der gps navigation befaehrt der rasenroboter ihren rasen nach gespeicherten koordinaten

Tack vare den moderna GPS-navigationen sparar robotgräsklipparen gräsmattan som en karta med alla noterade GPS-koordinater. På detta sätt vet roboten hela tiden var den redan har klippt och vilket område som fortfarande behöver täckas. Klippintervallet avslutas när den sparade kartan har bearbetats fullständigt.


✅ Hur länge håller batteriet på en robotgräsklippare?

De flesta robotgräsklippare har ett litiumjonbatteri installerat. De övertygar med en lång batteritid på upp till 2000 laddningscykler. Beroende på användningsintensiteten har litiumjonbatteriet en livslängd på i genomsnitt 2 till 4 år.


✅ Kan robotgräsklipparen klippa i trånga utrymmen och i hörn?


Många robotgräsklippare är utrustade med speciella flaskhals- och passeringsfunktioner för att skära alla områden på gräsmattan jämnt. Robotgräsklipparen byter automatiskt till ett systematiskt klippmönster så att flaskhalsarna täcks på bästa möjliga sätt. Samtidigt lämnas inga oregelbundna fläckar kvar.

Avgränsningskabeln markerar också klippområdet. Eftersom roboten rör sig längs kabelkanten utan att skada den upptäcks också hörnen. Förutsättningen för detta är att avgränsningskabeln har lagts korrekt.

die passagenfunktion hilft in engstellen

✅ Kan robotgräsklipparen bara klippa vid vissa tider?

På grund av den låga ljudnivån kan en robotgräsklippare vanligtvis användas på arbetsdagar mellan kl. 07.00 och 20.00. Det är viktigt dock att regionala regler kan skilja sig mycket. När du köper en robotgräsklippare, var uppmärksam på den lagstadgade bullerskyddsförordningen på statlig eller kommunal nivå.


✅ Var placerar jag laddningsstationen för robotgräsklipparen?

Laddstationens placering måste baseras på vissa faktorer.
Vänster och höger från laddstationen måste det finnas minst 1,5 m gräsmatta för manövrering robotgräsklipparen. Dessutom bör marken inte ha några lutningar och platsen ska vara skuggig så mycket som möjligt. Detta skyddar batteriet från överhettning medan det laddas.

Alternativt kan du eftermontera ett praktiskt robotgräsklippargarage för att matcha din laddstation.

die ladestation sollte an einem schattigen platz mit ausreichend manoevrierflaeche angebracht werden

✅ När måste robotgräsklipparens blad bytas ut?

Oavsett tillverkare är det lämpligt att byta knivar på din robotgräsklippare var 1-2 månad. På så sätt kan du vara säker på att gräsklipparbladen är jämna hela tiden.

Har du bestämt dig för en robotgräsklipparmodell?

Köp din nya robotgräsklippare nu till ett lågt pris i vår onlinebutik och ser fram emot dess service!

Köp robotgräsklipparen nu