TESThttps://www.robo-expert.se/robotdammsugare/
https://www.robo-expert.se/robotdammsugare/
Köp Robotdammsugare billigt » Nytt 2021 | robo-expert.se
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Robotdammsugare

Stäng
  • Sortering

  • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Köp robotdammsugare vad experterna för hushållsrobotar

Arbetande människor har ofta lite tid till att städa sina golv. Efter en hektisk jobbvecka, vill man verkligen enbart njuta av sin välförtjänta helg och fritid, och inte spendera den med att noggrant rengöra sina golv. Men nu för tiden behöver du inte anställa dyr rengöringskraft, för det finns andra möjligheter. Ett idealiskt alternativ till den konventionella dammsugaren och hushållshjälpare, är robotdammsugaren. Du kan därför köpa en robotdammsugare istället. Personer som har mycket bollar i luften, samt djurägare kan alla använda robotdammsugare för att underlätta sitt hushållsarbete. På samma sätt kan familjer med småbarn eller personer med funktionshinder även dra nytta av den helautomatiska roboten. Det finns en rad olika robotar, allt från den praktiska och enkla roboten till den programmerbara, högteknologiska enheten. Du kan köpa en som passar just dig och välja mellan en mängd olika modeller. Allt från den högpresterande Moneual-modellen, till den mer enkla Ecovacs-modellen. Vi är din expert på robotdammsugare och hjälper dig gärna om du har frågor.

Köp en robotdammsugare och dra nytta av dess fördelar

En stor fördel med en robotdammsugare är dess höga funktionalitet. Den hjälper dig med hushållsarbetet och kan till och med göra stora delar av den. Tack vare robotens sensorteknik, behöver du inte flytta på dina möbler eftersom dammsugarroboten automatiskt känner igen rummet och kringgår hindren. I genomsnitt behöver man lägga ner cirka 140 minuter i veckan för underhålla sitt hushållsarbete med en vanlig manuell dammsugare. En robotdammsugare behöver enbart 30 minuter i veckan för att rengöra golven. Dessutom rengör dammsugarroboten noggrant, eftersom den också tar bort smuts som inte är synligt vid första anblicken. Smutspartiklar som svävar runt i luften kan fastna i luftvägarna och leda till hälsoproblem. Robotdammsugaren suger upp det osynliga dammet och eliminerar det. Många robotdammsugare är också billigare än att erhålla sig en konventionell dammsugare, eftersom en vanlig dammsugare förbrukar mer energi än en robotdammsugare. Eftersom robotdammsugare inte behöver dyra dammsugarpåsar, sparar du även pengar och kan låta din plånbok vila.

Tekniska förbättringar av hushållsapparaten

De flesta dammsugarrobotarna har en inbyggd timer-funktion, så att du själv kan bestämma och programmera in när du vill att din robot ska arbeta. Du behöver inte vara i närvarande när roboten gör sitt arbete. Du kan exempelvis ställa sin så att roboten dammsuger dina golv medan du är på jobbet eller och handlar. När du sedan kommer hem är din bostad ren och fri från damm. De inbyggda BLDC-motorn säkerställer en hög sugkraft och längre livslängd, än konventionella likströmsmotorer. De flesta robotar har också en kollisionssensor. Denna sensor säkerställer att roboten automatiskt och självständigt kringgår hinder och därmed undviker skador på både sig själv och dina möbler.

Den intelligenta hushållsapparaten kan även känna igen trappor, kanter och steg. Roboten ändrar då riktning och undviker att krascha. Vissa modeller av hushållrobotar är också programmerbara till virtuella väggmönster. Under sängar, skåp och andra möbler kan roboten rengöra lika lätt som vid öppna ytor. Du behöver därför inte flytta på dina möbler eller andra hinder för att frigöra svåråtkomliga ställen eller hörn. Vissa robotar är också utrustade med ett navigeringssystem, vilket säkerställer att hushållsroboten inte missar en yta.

Hur fungerar hushållsroboten?

Beroende av programmeringen arbetar robotdammsugaren önskad del av golvet och samlar upp smutsen via huvudborsten. Smutsen dras av sugkraften in i robotens inre, i smutsbehållaren. Om batteriet i hushållsroboten börjar ta slut, går roboten automtiskt till laddstationen för att ladda upp sig själv igen. Efter laddningen börjar den arbeta vid det stället den slutade och slutför sitt arbete. Den fulla smutsbehållaren måste hos vissa modeller tömmas för hand. Hushållsrobotar med tömningsfunktion kör även självständigt till tömningsstatonen och avlägsnar automatiskt den uppsamlade smutsen.

Dammsugarrobotar är inte enbart lämpade för dammsugning, många modeller kan även torka golven och kallas därför oftast för torkrobot. Dessa hushållsrobotar har en integrerad vattentank och fuktar en mikrofiberduk som effektivt absorberar smutsen. På detta sätt slår denna typ av robot två flugor i en smäll, den ersätter både moppen och den manuella dammsugaren. Robotens sensorer kan hållas så rena som möjligt från smuts, för att garantera en korrekt användning av hushållsapparaten. Robotens borstar bör kontrolleras regelbundet, om hår har fastnat i den måste det avlägsnas. Roboten kan rengöras med en fuktig trasa.

Köp en dammsugarrobot- vad man bör tänka på

Om du vill köpa en dammsugarrobot bör du tänka på följande saker: Det är viktigt att du tar reda på robotens batterilivslängd och vilken laddfunktion roboten har. Hos vissa robotar är batterit uttömt efter bara 20 minuters körtid, andra hushållsrobotar har ett starkare batteri med en varaktighet på 1 till 2 timmar. En bra robotdammsugare har även en laddstation där hushållsapparaten kan ladda upp sig själv. Laddningstiden tar cirka 1-3 timmar, beroende på rummets storlek. Därför när du köper en robotdammsugare bör du även ha koll på laddningstiden.

Dessutom är det viktigt att välja en robot som fortsätter att arbeta efter laddningen och som inte manuellt behöver slås på igen. Om man har husdjur ska man välja en robot med en stor dammbehållare, så att djurhåret absorberas väl. När du köper en sug-och torkrobot är det det viktigt att se till att önskar rengöringsyta kan programmeras in. Detta är oftast möjligt hos många robotar. Några hushållsrobotar kan även spara den rengjorda ytan i sitt minne och därmed optimera sin rengöringsprocess helt automatiskt nästa gång den rengör. Utifrån storlek av rummet måste man anpassa robotens batteri. För stora ytor bör du köpa en hushållsrobot som har ett starkt batteri. En annan viktig funktion är rengöringsytan. Utifrån golvtypen i ditt hem kan en kombination av sug och torkning vanligtvis vara lämpligast. Om du har PVC eller kakelgolv är en torkfunktion viktig. Det är även viktigt att ha koll på robotens volym, så när du ska köpa en robotdammsugare bör du vara informerad om hur högt dB-numret är innan du köper den.