Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

671 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Retur

Pengarna-tillbaka-garanti

Inte nöjd? Få pengarna tillbaka!

Våra hushållsrobotar finns till för att hjälpa dig, underlätta din vardag och ditt hushållsarbete. Med en hushållsrobot från robo-expert.se kommer du garanterat kunna reformera din livsstil, vardag och även spara tid, som du då kan lägga på annat. Vi på Roboexpert tycker att du borde lägga din tid på viktigare och roligare saker än dammsugning, torkning, putsning av fönster eller klippning av gräsmattan. Därför erbjuder vi ett brett sortiment och urval av de bästa och högst betygsatta hushållsrobotarna som finns tillängliga på marknaden för privat bruk. Vi är så säkra på både kvaliteten och de tekniska egenskaperna hos våra produkter, vilket gör att vi gladelingen erbjuder dig en 14-dagar-pengarna-tillbaka-garanti, så att du själv kan se hur bra de är.

14-dagar-pengarna-tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med din beställning eller inte gillar varan, kan du alltid använda din ångerrätt inom 14 dagar efter köpet
Varorna måste returneras till oss i originalförpackningen, inklusive alla tillbehör som levererades med den
Det är viktigt att se till att det inte finns några spår av användning och att varorna returneras i ursprungligt skick
Robotar och produkter som redan har blivit installerade och varit i bruk är ett undantag från ångerrätten
Ange dina kontouppgifter i vårt returformulär, så att du snabbt och smidigt kan få dina pengar tillbaka
För gratis retur, måste först ett samförstånd med vår kundtjänst erhållas. Därefter skickas all information till dig vad gäller ”fraktfri retursedelmärkning”
Observera att vi på grund av logistiska skäl inte kan acceptera eller ta emot paket som inte är skickade med vår gratis returfrakt. Detta gäller även leveranser som returneras till vår adress med en annan leverantör än DHL.

Retuneringsprocessen

Att returnera oanvända varor till oss inom 14 dagar efter mottagandet, som en del av en återkallelse:

  1. Börja med att fylla i returformuläret som skickats med vid din leverans. För att få tillgång till vår fraktfria retur, kontakta vår kundservice via e-post eller telefon.
  2. Placera därefter varorna, som ska returneras, med det kompletta tillbehören och det ifyllda returformuläret i originalförpackningen. Var noga med att förpacka varorna väl, så att ingen skada uppstår under transporten. Om skador uppstår under leveransen, är det du som köpare som kommer vara tvungen att stå för kostnaderna.
  3. Klistra/tjepa på den frakfria-retursedelmärkningen på paketet och skicka tillbaka den till vårt lager, (Zum Gut Heiligendonk 6, 40472 Düsseldorf ,Tyskland). Var noga med att behålla kvittot med spårningsnumret. Det fungerar som ett bevis på returen av produkterna.
  4. Väl mottaget i vårt lager granskar vi de returnerade produkterna för att antingen ge tillbaka hela eller delar av betalningen. Detta kan dock enbart ske senast inom den lagstadgade perioden på 14 dagar.

Få tillbaka pengarna inom 14 dagar

Om du lyckats genomföra och slutfört retuneringsprocessen enligt ovan, kommer vi överföra köpeskillingen till det kontot du angett, inom 14 dagar från och med mottagandet och inspektionen av produkten. Har du fler frågor om vår pengarna-tillbaka-garanti? Ring då till vår kundserice. Vi står alltid till ditt förfogande och besvarar alla dina frågor!

Viktigt att komma ihåg är att enbart Husqvarna och Gardena (robotgräsklippare) har 5-års garanti inklusive. Alla andra produkter har 2-års garanti, detta gäller även produkter hos Best of Garden och Home Deluxe.

Download