TESThttps://www.robo-expert.se/poolrobotar/dolphin-poolrobotar/
https://www.robo-expert.se/poolrobotar/dolphin-poolrobotar/
ᐅ Dolphin Poolrobot - köp billigt » NYTT 2021 | roboexpert
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Dolphin poolrobotar

Köp helautomatiska Dolphin poolrensare till bästa pris online

Stäng
  • Sortering

  • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Köp Dolphin poolrobotar - Kraftiga poolrobotar med toppkvalitet

Köp en poolrobot från Dolphin - varför är det en bra idé att införskaffa sig en poolrobot? Fördelen med dessa modeller är att poolarbetet i framtiden inte längre är mödosamt att rengöra och du slipper göra det för hand. Detta ger kort sagt mer tid att spendera på andra och viktigare saker i livet. Alla Dolphin poolrobotar är utformade för att kunna rengöra botten och vissa även väggarna. Till skillnad från många andra tillverkare är därför en helhetlig rengöring viktigt för denna tillverkare och det är inte bara en proportionerliga rengöring som tillhandahålls.

Köp en Dolphin poolrobot - Högkvalitativ lösning för bättre hygien

Till vardags kan en pool vara en stor börda. Naturligtvis är det väldigt trevligt att ha en pool i trädgården, speciellt under de långa, varma sommarmånaderna. För en simbassäng inne i huset, som kanske också är uppvärmd, kan användas året runt. Underhåll och speciell rengöring av en sådana pool ska emellertid inte underskattas. Det är även bekant och känt från filmer och även från verkligheten, att denna typ av rengöring faktiskt är ett yrke, så kallat poolrengörare. Detta yrke och rengörarna spenderar mycket tid kring rengöringen och vården av detta. Det spelar ingen roll om poolen är liten eller stor. Arbetet är alltid där och kan vara mycket störande, särskilt med mycket smutts i luften och fallande löv under höstmånaderna. Men om du inte vill betala någon för rengöringen och underhållen av poolen i framtiden och du har bättre saker att göra själv, är det värt att köpa en poolrobot.

Detta kan till början kännas väldigt dyrt. Men med en högkvalitativ modell, varar den också längre och behöver inte bytas ut så snabbt. I grund och botten är beslutet för hög kvalitet av stor betydelse. Många människor väljer oftast den billiga versionen av poolrobotar och sedan irriterar dig sig på bristen av prestanda. Eller irriterar sig över de obefintliga sensorerna, vilket gör att roboten ständigt fastnar eller inte klarar av att rengöra väggarna. Exakt sådana saker kan undvikas, då man väljer ett högkvalitativt alternativ och modell. En förutsättning för en ren pool är i grunden en tillförlitlig robot, så att ett avslappnat bad är möjligt. I bästa fall rengör den inte bara botten, utan också väggarna. Enkel hantering som med Dolphin-modellerna är också fördelaktig. Eftersom rengöringen borde fungera fungera automatiskt och självständigt och detta får du om du köper en poolrobot från Dolphin.

Köp en poolrobot från Dolphin - Tillverkaren av poolrobotarna

En poolrobot erbjuder en hel del fördelar, då den används för att rengöra din pool. Förutom att du sparar mycket tid, kan du också se fram emot att klarare och renare vatten än vanligt. Den som ligger bakom de populära Dolphin-poolenrobotarna är tillverkaren Maytronics. Robotarnas specifika egenskaper är bland annat den höga kvaliteten och den väldigt pålitliga körningen och driften. Vissa robotar, för pooler av alla storlekar, använder sig inte av filter för sin rengöring - eller vattenrobotar som inte kan rör sig bra inom poolens område. Det här är annorlunda med robotarna från Maytronics, eftersom de kan röra sig fritt i hela poolen.

Dessa robotar är mestadels gjorda för privat bruk i mindre skala, även om helt olika poolstorlekar och typer av pooler är möjliga. Dessutom är poolrobotarna från Maytronics utformade för att rena vattnet mycket noggrant. Så du inte behöver vara rädd för några spår eller smutspartiklar i vattnet, om det här har rengjorts i enlighet med detta. Robotarna från denna tillverkare är också lätt att hantera och använda. Så, när du köper en Dolphin-poolrobot behöver du inte lägga mycket tid på att läsa manualer eller oroa dig för komplicerad inställningar. Dessutom förbättras kvaliteten på vattnet enormt, vilket också är ett mycket viktigt kriterium för den klassiska poolen. Tillverkaren har också erfarenhet av att rengöra stora, offentliga simbassänger som kräver annan utrustning för rengöring. Därför har Maytronics gjort ett namn för sig och blivit berömda, under en längre tid, då det gäller rengöring av poolen. Därför är de enskilda modellerna i Dolphin-serien anpassade till användarnas och poolägarnas egna behov.

Särskilda funktioner hos poolrobotarna från Dolphin

Det speciella med Dolphins modeller är att de inte bara suger och rengör botten utan många klara även av att rengör väggarna också. Det enda undantaget är modellen Moby och E10. Detta gör rengöringen ännu mer noggrann. Alla modeller kör på löpband, och det utmärker sig också tack vare deras tillförlitliga filtersystem. Detta avlägsnar effektivt smuts från vattnet och du behöver inte rengöra robotarna så ofta. Med andra ord kräver denna effektiva lösning sällan att du tömmer filtret. Poolrobotarna i de högre priskategorierna städar också vattenlinjen på ett tillförlitligt sätt, inte bara väggarna och botten. Externt kan dessa modeller inte styras. Ändå ges ett tillförlitligt arbete under alla omständigheter, eftersom de är kraftfulla robotar för poolen.

Grundlig rengöring av poolen med hjälp av poolrobotarna från Dolphin

Av särskild hänsyn till hälsan är vikten av grundlig rengöring av poolen otroligt viktig. För om det inte rengörs regelbundet och noggrant, skapas partiklarna och därmed bakterierna sig i den. På så sätt försämras vattenkvaliteten avsevärt och det blir snabbt riktigt ohälsosamt att simma i poolen. En uppfriskning av vattnet är då inte längre möjlig. Du kan sedan använda olika metoder för rengöring, så att du hittar exakt det rätta alternativet för just dig. Förutom det klassiska extraktionssystemet eller den omfattande filtreringen av vattnet, erbjuder rengöring med en högkvalitativ poolrobot den största flexibiliteten. Med andra ord har du inte mycket att göra själv - förutom att placera poolroboten från Dolphin i poolen och slå på startknappen. Därefter kan rengöring börja efter önskemål. När du köper en vattenrobot från Dolphin kan du använda modeller som rengör väggarna och vattenlinjen samt botten.

Detta ger en mycket noggrann rengöring av hela poolen. Ju mer omfattande funktionerna den har och desto kraftigare roboten är, desto dyrare blir köpeskillingen. Totalt sett finns Dolphins poolrobotar för varje budget, så du slipper välja de mest kraftfulla modellerna. Enklare robotar rengör enbart botten av poolen - filtrerar bort smuts och bakterier från vattnet också. En omfattande lösning med motsvarande budget är då varianten av robotarna, som också kan rengöra väggarna och vattenlinjen. En omfattande rengöringen av vattnet garanteras därför hos alla modeller av tillverkare. Det är trots allt också mycket viktigt, så du kan simma ostörd och utan att vara rädd.

Annars skulle du eller dina gäster behöva oroa sig för att vattnet inte är rent och att det lämnar bakterier på din hud. Denna regelbundna och noggranna rengöring förhindrar algbildningen i vattnet mycket bra. Svampar är också mycket vanliga i simbassänger och kan förorena vattnet och efterlämna spår på huden. Den omfattande rengöringen av en pool handlar inte bara om välbefinnande, men också om att förebygga olika sjukdomar på detta sätt. En regelbunden och noggrann rengöring med hjälp av en Dolphin-poolrobot rekommenderas därför i alla lägen, så att sådana sjukdomar inte ens riskerar att uppkomma.

Köp en poolrobot från Dolphin: rätt modell för alla krav

Varje pool är lite annorlunda i slutet och alla har olika krav i enlighet därmed. Poolroboten ska passa exakt till respektive pool och krav. Därför finns det också olika modeller inom Dolphin-serien, som alla kännetecknas av specifika egenskaper. Sist men inte minst är modellerna också inriktade på olika storlekar och former av poolerna, vilket också är av stor betydelse för valet av den exakta roboten. Hos alla modeller sker robotens körning tack vare ett löpband. De starka borstarna ger en omfattande rengöring, vilket inte kräver några extra kemiska element. Detta är också bättre för vattnet och huden, vilket är bra eftersom det annars används tillräckligt med kemiska rengöringsmedel överallt annars.

Det är därför viktigt att du överväger vad du bryr dig om och vad din budget är innan du köper en robot. Detta gör det mycket lättare att hitta något som är lämpad för dig och du behöver inte söka så länge. Alla poolrobotar från Dolphin-serien ger noggrann rengöring och rent vatten efteråt. Men inte alla robotar är för alla eller samma pooler. Om du har en ganska liten pool kan du använda Dolphin E20-roboten. Större pooler kräver emellertid en mer kraftfull poolrobot som kan hantera extra stora pooler väl. Den kraftfulla Dolphin Supreme Bio Sunction är till exempel en bra lösning – denna är främst för en som har högre krav på sin pool och med en storlek på upp till 15 meter.

Vilka funktioner erbjuder robotarna?

Det beror på den enskilda och specifika modellen, vilka tjänster roboten erbjuder exakt och vilket alternativ som är idealiskt för just din pool. En liten pool är lätt att rengöra, till exempel med hjälp av en särskilt lätt och motsvarande ganska billig poolrobot. Modellen E20, som är lämplig för pooler med en storlek på 10 x 5 meter, är därför ett bra val. Vattenroboten är lätt att hantera och erbjuder enkel rengöring tack vare den integrerade filterlösningen. Moby är främst lämpad för en pool på högst 10 meter och här är den en särskilt fördelaktig lösning. För pooler på upp till 15 meter i oval, rektangulär eller fri form är den kraftfulla modellen Dolphin Supreme Bio Suction idealisk. Denna poolrobot fungerar och köp på ett löpband och den är dyrare än de andra, men väldigt stark och övertygar med dess prestanda. Det är alltid viktigt att ha koll på sina egna förhållanden och att köpa en robot som klarar detta och poolens form. Så du köper en modell som passar perfekt för just dina behov och kan hjälpa dig med arbetet så mycket som möjligt.

Köp en poolrobot från Dolphin - Hur hittar du rätt modell?

Innan du köper och bestämmer dig för en viss modell, bör du först tänka på några saker. Dessa inkluderar i synnerhet storleken på din pool, materialet som poolen utgörs av och andra saker som kanske en sluttande botten. På grund av de olika tekniska egenskaperna hos robotarna, är det verkligen mycket svårt att fatta ett bra beslut utan att veta om dessa exakta detaljer. Är din pool liten eller ganska stor? Om du köper en poolrobot och använder märket Dolphin, behöver du inte längre vara orolig för att rengöra väggarna. Eftersom detta steg också ingår hos de flesta modellera- detta ger dig en ren pool under en längre tid.

Hitta rätt val för just din pool

Det är viktigt med en del övervägande innan man köper en poolrobot. Om du vill köpa en poolrobot från Dolphin, bör du också fokusera på att matcha den modellen till din pool, och särskilt när det kommer till storleken på poolen. Den kraftfulla Dolphin E25 är till exempel lämplig för en pool som mäter upp till 10x5 meter. En lite billigare poolroboten är Dolphin E10, som är utformad för en maximal storlek på 8x4 meter. Ju mindre poolen är, desto mindre prestanda kommer din nya hjälpare i poolen att ha. Vid köp av poolrobotar är aspekter som poolstorlek, form och material av mycket stor betydelse.