TESThttps://www.robo-expert.se/poolrobotar/
https://www.robo-expert.se/poolrobotar/
ᐅ Köp poolrobotar online till bra pris » NYTT 2021 | roboexpert
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Poolrobotar

I vår online-butik kan du köpa poolrobotar från märkestillverkare till bästa pris.

Stäng
  • Sortering

  • Produkttyp

Inga andra produkter hittades.

Köp poolrobot- Få hygieniskt rent vatten utan ansträngning

Köp en poolrobot och njut av alla dess fördelar. Denna typ av produkt har fått allt större betydelse i vårt land. Speciellt under högsommaren, med dess varma temperaturer. Då finns det inget bättre än att svalka av sig i en ren pool. Men att hålla poolen ren kräver mycket arbete. En poolrobot underlättar detta arbeta och håller poolen ren utan att du själv behöver anstränga dig. Rerdan efter några timmar är din pool ren och glittrande. I USA har yrket poolrengörare utvecklas på grund av det stora antalet poolägare. Denna tjänst är i längden dyr. Utifrån detta ökade efterfrågan på en produkt som skulle kunna göra detta jobb automatiskt. Och man kom upp med en poolrobot. Poolrobotar har därefter blivit mycket populära. Även här is Sverige har antalet ägare till egna pooler ökat och allt fler människor vill därför köpa en poolrobot.

Köp en poolrobot och dra nytta av dess fördelar

Varför ska du köpa en poolrobot? Om du har enda tills nu rengjort din pool själv, vet du också redan om hur ansträngande och tidskrävande det är. Poolroboten kan göra stora delar av detta tråkiga arbetet åt dig. Men för att kunna välja rätt modell för just din pool bör du överväga vilka funktioner du vill att poolroboten ska ha och vad den ska kunna rengöra. Därefter väljer du du modell som kan tänka passa dig väs utifrån de tekniska detaljerna. Det som är särskilt praktiskt med att ha en poolroboten är att den fungerar helt automatiskt utan din tillsyn. Oberoende av storlek och typ av pool finns det alltid en passande modell för alla behov. En Poolroboter fungerar ungefär på samma sätt som en robotdammsugare, den rengör självständigt och automatiskt pool, dess väggar och botten. Detta gör att du själv slipper göra en stor del av detta mödosamma arbete.

Men innan du köper denna typ av hushållroboten, finns det en del saker att ta i beaktning först. Först av allt är det viktigt att du exakt vet vad du vill att roboten ska städa och vad den ska användas till. Om poolroboten endast ska användas för rengöring av poolgolvet är en liten och enkel modell vanligtvis tillräcklig. Denna typ av poolrobotar kostar oftast inte lika mycket som en poolrobot, som rengör både golv och vägg. Om du har en pool med stålväggar bör du köpa en poolrobot med PVC-borstar. För en pool med rostfrittstål är det mest lämpat att köpa en poolrobot med skumborstar. På Roboexpert hittar du ett brett urval, då du vill köpa en prisvärd poolrobot! Dessutom kan du köpa också, i våra onlinebutik, köpa tillbehören som behövs för att utrustad din poolrobot med på bästa möjliga sätt.

Köp en poolrobotar och införskaffa en egen pool

Du kanske alltid velat du ha din egen pool och alltid har avstått från det här alternativet på grund av den stora arbetsbelastningen? Det är detta som gör det värt för dig att köpa dig en bra poolrobot. Eftersom det största arbetet med en sådan pool inte nödvändigtvis är konstruktionen själv. Kostnaderna är nu också mer prisvärda och de är enkla att hantera - på mycket varma dagar är det mycket bra att ha en pool, och detta gäller så klart de flesta regionerna i Sverige under sommaren. Tvärtom: Vid temperaturer på upp emot 40 grader, är det nog många trädgårdsägare som säkert någonsin velat ha en pool, som kan svalka och kyla av dem vid sådana heta dagar. Den största utgiften och avskräckningen när det kommer till att skaffa pool är rengöringsansträngningen. För här kan du inte bara låta vattnet va och rengöra den varannan månad.

Snarare måste en pool rengöras regelbundet och vattnet måste befrias från smuts, alger och andra rester. Vad sägs om att du inte behöver oroa dig för detta oattraktiva och tidskrävande jobb? En poolrobot är utvecklad exakt för att ta över poolens rengöring på ett tillförlitligt och snabbt sätt. Dessutom filtreras vattnet dessutom genom roboten, vilket gör så att vattenkvaliteten signifikant förbättras. Du behöver inte längre oroa dig för att rengöra din pool, efter att du införskaffat dig en poolrobot. Att köpa en hushållrobot ska trots allt också handla om att ha mindre arbete efteråt. Nu för tiden kan många uppgifter i huset och trädgården överlämnas till högkvalitativa robotar, som alla är specifikt utformade för dessa saker. Nu tycket vi att nästa varma sommar kan komma, så du får utnyttja din rena och välskötta pool i din trädgård.

Hur fungerar poolroboten?

Poolroboten rengör vanligtvis poolens väggar, botten och vattenlinjen utan att använda några som helst kemiska rengöringsmedel. För att kunna göra detta har roboten ett integrerat filtersystem som filtrerar bort all smuts. Dessutom rengör roboten sidorna och botten av poolen, det är främst här den får bäst grepp när den arbetar eller rullar sig fram. Robotens filtersystem fångar smuts och säkerställer ett rent vatten. Men inte bara eliminering av förorening är viktigt. Roboten förhindrar också att bakterier sprida sig, tack vare dess rengöring. De flesta robotar har olika rengöringsprogram, som kan anpassas efter rengöringsnivå och poolstorlek. Många robotar har också en integrerad timer, efter att de förinställda tiderna är klara, stängs roboten automatiskt av och därmed sparar den energi och kostnader. Enbart byte av borstar och filterrengöring måste ägaren till roboten själv göra, allt annat arbete sköter hushållroboten helt automatiskt.

Förbättra vattenkvaliteten genom en poolrobot

Vattnets kvalitet är en mycket viktig aspekt hos varje pool. Och det spelar ingen roll om det är en utomhuspool i trädgården eller en pool i din källare. Vattnets kvalitet måste vara rätt, annars kan irritation och allergier i huden blir ett resultatet av detta. En viktig aspekt är därför, att regelbundet vattnet regelbundet och så även filter. På så sätt kan du filtrera bort bakterier och andra smutspartiklar. Detta förbättrar kvaliteten på vattnet väsentligt och förhindrar också uppkomsten av alger och missfärgning av vattnet. Dessa kan vanligtvis uppkomma snabbt och är inte bara visuellt mindre tilltalande. Genom att köpa en poolrobot kan du förbättra kvaliteten på vattnet i din pool. Då är det ännu roligare att använda den direkt – oavsett om det gäller regelbunden simning eller för att svala av sig på en varm sommardag. Denna typ av rengöring av vattnet är möjlig genom speciella filter, som är inbyggda i de högkvalitativa poolrobotarna. Det är därför smart att använda sig av en poolrobot för just dessa uppgifter och du slipper störa dig av att själv inte upprätthålla den regelbundna rengöringen av vattnet.

Köp poolrobotar: var uppmärksam på bottenrengöring eller rengöring av vattenlinjen?

Det finns några viktiga skillnader när det kommer till poolrobotar som du bör komma ihåg innan du köper en. Vissa enheten har ett integrerat batteri och andra är kopplade till en kabel. Skillnaden är större när de kommer till exakta områdena som städas. Här skiljer man mellan de enklare modellerna och de mer komplexa modellerna. En enkel modell rengör vanligtvis bara botten. Detta är mycket viktigt i en pool, eftersom den filtrerar vattnet till en viss punkt. Med en sådan poolrobot har du betydligt mindre arbete än normalt, men vissa saker måste du ändå sköta själv. Det finns dessutom poolrobotar som inte bara rengör golvet, men också väggarna och vattenlinjen. På vattenlinjen avlägsnas befintlig smuts och smutspartiklar.

Poolens väggar rengörs jämnt och intensivt, precis som poolen botten. Speciellt i en liten större pool är det mycket viktigt att väggarna och vattenlinjen också rengörs. Det är därför smart att inte bara koncentrera sig på rengöringen av botten. Den exakta informationen och tydliga beskrivningar om alla poolrobotar hittar du i vår webbshop. Där hittar du exakt vilka robotar som kan rengöra vilka områden i din pool. Visst är det slutgiltiga beslutet även relaterat till din befintliga budgeten, samt kraven och storleken på poolen. Utifrån detta kan du hitta precis den poolrobot du behöver för just din pool och som passar dina personliga önskemål.

Vilka egenskaper ska en bra poolrobot ha?

Många poolrobotar har ett inbyggt batteri, medan andra har en kabel och en laddstation istället. En automatisk poolrengöring är strömlös, men innan du köper roboten ska du först kontrollera vilken filterprestanda enheten har. En högkvalitativ modell bör först och främst vara grundlig och pålitlig med sin rengöring av poolen. Det är också viktigt att den har olika borstar och är lätt att använda. Styrning via fjärrkontrollen kan också vara bra att ha i vissa fall. Det är viktigt att se till att roboten inte drar för mycket och att den möjliggör ett energibesparande arbete. Dessutom bör dess underhåll vara så enkelt som möjligt. En bra poolrobot bör även kunna producera minst 16 kubikmeter kraft. För att poolroboten ska kunna jobba effektivt behöver den rätt arbetsförhållanden. Bland annat bör klorinnehållet i vattnet ligga mellan 0,5 och 1 mg / l. PH-värdet bör ligga mellan 7 och 7,4. Den lämpliga vattentemperaturen, mellan 8 och 35 grader. Dessutom bör roboten genomgå en årlig inspektion för att vara funktionell och kunna fungera som bäst. För bästa rengöring är en är en veckovis eller till och med daglig användning av poolroboten. I stort sett skiljer man mellan två olika typer av poolrobotar, helautomatiska och halvautomatiska modeller. De halvautomatiska poolrobotarna är vanligtvis lite billigare än helautomatiska. De halvautomatiska modellerna arbetar dock med en poolpump. De helautomatiska modellerna använder el, men de är oftast lite dyrare.

Upptäck det bästa alternativet av poolrobotar till varje pool

Så när du köper en poolrobot är det viktigt att vara uppmärksam på dess egenskaper och funktioner. Som ett resultat av detta, vet du exakt vad du kan förvänta dig och du kan i förväg bestämma vilka funktioner du vill att din poolrobot ska ha. Då bli det inte en besvikelse efteråt. Till exempel är den exakta storleken på poolen viktig, så att roboten verkligen klarar av att rengöra den utifrån sin prestanda. Dessutom spelar pumpen och enheten en viktig roll vid beslutet om en modell. Till exempel behöver du inte en strömanslutning med en batteridriven poolrobot. Detta är bara nödvändigt under en begränsad tid tills du måste ladda denna typ av robot igen. Om du köper en poolrobot som drivs med el via en kabel behöver du inte oroa dig för laddningen. Men det måste finnas en strömanslutning i närheten – det är där förlängningskabel kan komma till användning.

En sådan kabel kan också utgöra en stötfara, som du inte får glömma bort. Om du äger en mycket damm måste du tillhandahålla andra rengöringslösningar, eftersom poolrobotarna inte är avsedda för detta ändamål. Det är därför viktigt att alltid uppmärksamma poolens form och typ, huruvida roboten kan nå och rengöra alla områden. Självklart är detta inte ett enkelt beslut. Men det viktigaste beslutet i slutändan är om du vill att poolroboten enbart ska kunna rengöring botten - eller om du också vill att den ska rengöra vattenlinjen och väggarna också.

Köp en poolrobot - Vad du bör veta om när du köper denna typ av enheten

Det finns många faktorer som är viktiga att överväga inför ett köpa av en poolrengörare. Poolroboten ska alltid vara anpassad till poolens form, material och storlek. I en liten plaskpooler är en halvautomatisk robot till exempel perfekt. Med halvautomatiska poolrenare spelar dock pumpens prestanda en viktig roll. Även poolens form har en stor betydelse eftersom inte varje hushållrobot är lämpad för rengöring av varje typ av pool. Rektangulära och runda pooler är till exempel idealiska för rengöring med en poolsrobot. För 8-formiga pooler eller ovala pooler kan poolroboten inte nå alla ytor och kan inte göra dessa ställen helt rena. När det kommer till en naturpool, till exempel, måste roboten vara skapad och lämpad för just naturpooler.

Eftersom med en konventionell robot kan filtren bli igentäppt. Vissa poolrobotar är endast lämpade för rengöring av sötvattenpooler. För dammar är dock poolrobotarna inte lämpade alls. Detta kan vara ett svårt med viktigt beslut. Om du bara vill rengöra botten av poolen behöver du inte köpa en mycket kraftfull robot. Priset för att införskaffa sig en poolrobot kan variera kraftigt eftersom många faktorer påverkar priset. En liten och enkel poolrobot är redan relativt dyr. För mer tekniska varianter och modeller r börjar priset på cirka 6000kr.