Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

 1. Rabatter för långvariga kunder
 2. Enkel översikt över beställningar
 3. Bekväm datahantering
 4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

-27 %

Husqvarna T540i XP Batteridriven motorsåg

SKU: 770824 Har du sett ett lägre pris? Aktivera prisnotifikation

Slutsålt

Slutsålt

Klarna avbetalningsköp

Faktura och delbetalningsköp möjligt

De exakta ränte- och amorteringsbeloppen hittar du i samband med beställningen.

Array ( [0] => Array ( [site_stoerer_icon] => award [site_stoerer_text] => 5-års
garanti ) [1] => Array ( [site_stoerer_icon] => money-check [site_stoerer_text] => Avbetalning
är möjligt ) [2] => Array ( [site_stoerer_icon] => truck [site_stoerer_text] => Gratis frakt
över 500kr ) [3] => Array ( [site_stoerer_icon] => undo [site_stoerer_text] => 14 dagars
ångerrätt ) )

Avbetalning
är möjligt

Gratis frakt
över 500kr

14 dagars
ångerrätt

Det viktigaste

Husqvarna T540i XP är en kraftfull och mycket kompakt trädsåg. Den trådlösa sågen är perfekt för kommersiell användning på heltid. T540i XP är särskilt användarvänlig, säker och lämplig för alla väder. Den smala designen och den optimala viktfördelningen gör att T540i XP sladdlösa motorsåg ligger perfekt i handen.

Köp den batteridrivna motorsågen Husqvarna T540i XP till ett lågt pris - hos Robo-experts online-butik!

Husqvarna T540i XP är en kraftfull och mycket kompakt motorsåg . Den batteridrivna motorsågen är perfekt för kommersiell användning. T540i XP är mycket enkel att använda, den är säker och lämpad för alla väder. Tack vare den smala designen och den optimala viktfördelningen ligger denna batteridrivna motorsåg T540i XP perfekt i handen. Sågen framkallar endast några få vibrationer när den används. Ett batterifack är fäst på ena sidan av T540i XP och är skyddar batteriet från smuts. Batteriet kyls aktivt av och därigenom förlängs även dess livslängd. T540i XP är även utrustad med en elektrisk kedjebroms .

Köp dina praktiska trädgårdsredskap i vår webbshop och dra nytta av alla våra andra erbjudanden!!

Dina fördelar hos Robo-expert

 • 100% låga priser
 • Gratis leverans
 • Nyaste produkterna
 • Betala efter du erhållit produkten
Köp Husqvarna T540i XP nu

Husqvarna Connect för din enhet

Husqvarna Connect-appen hjälper dig att utveckla och använda din enhet till dess fulla potential. Du får enkelt information i realtid, du kan söka efter återförsäljare i ditt område och själv korrigera fel direkt i appen, tack vare att den är så lättförståeliga. Appen är tillgänglig för både Apple och Android. Ladda bara ner, lägg till enheter (Bluetooth eller QR-kod) så kommer din Husqvarna T540i XP att kommunicera med din smartphone! arbetsstatistik, laddningsstatus, föräldrakontroll och mycket mer finns tillgängliga i denna app.

Hög säkerhet

Med den trådlösa motorsågen T540i XP från Husqvarna kan du alltid arbeta säkert i alla situationer. Det spelar ingen roll om solen skiner, om det är dimmigt eller regnar, eller om du arbetar med vått eller torrt trä. Motorsägens hölje är utformat så att du kan arbeta i alla väder .

Det sidofästade batterifacket håller smuts borta från batteriet. Vatten kan inte tränga igenom och kedjebromsen säkerställer att du inte skadas, inte ens vid mer svåra situationer.Fördelarna med en Husqvarna motorsåg i en video

Fördelarna med T540i XP i korthet

husqvarna_akku_motorsaege_T540i_seitlich

Alltid god sikt

Kedjebromsen är en säkerhetsfråga - men den är också en designfråga.Kedjebromsen på den batteridrivna motorsågen T540i XP är monterad så att den inte blockerar din sikt. Du har garanterat alltid allt i sikte!

husqvarna_akku_motorsaege_seitlicher_akku

Ögla för säkerhetsrep

Hugga grenar från träd- det kan vara farligt. Speciellt när du är ute i olika typer av väder. T540i XP är utrustad med en integrerad ögla så att du kan fästa motorsågen på ett säkerhetsrep. På så sätt, när du exempelvis arbetar på högre höjder, faller inte din batteridrivna motorsåg T540i XP från Husqvarna så lätt ner.

husqvarna_motorsaege_holz

Smal design, lätt och enkelt att hantera

Din batteridrivna motorsåg T540i XP ligger mycket bekvämt i din hand under arbetet.Du arbetar med en svärdlängd på 30 centimeter till maximalt 40 centimeter. Inklusive svärdet är den totala längden mindre än 50 centimeter.

husqvarna_akku_bli200x

Hög batterikraft

Motorsågen T540i XP levereras utan batteri. Husqvarna rekommenderar dock det kraftfulla BLi200X batteriet för en optimal prestanda till din batteridrivna produkt.

Har Husqvarnas batteridrivna motorsåg T540i XP väckt ditt intresse?

Beställ din nya trädgårdshjälpare nu och njut av dess arbete!

Köp Husqvarna T540i XP nu

Funktioner / prestanda

 • Vikt4,19 kg
 • MärkeHusqvarna
 • TillverkareHusqvarna
 • Batteri36 V Li-Ion
 • Vikt2,5 kg
 • Svärdlängd14 tum
 • Svärdlängd min/max.30-40 cm
 • Vibrationsnivå2,1/3,4 m/s²
 • Ljudtrycksnivå92 dB(A)
 • Ljudeffektnivå101 dB(A)
 • Kedjedelning0,325 mini Tum

Mer Motorsåg

Slutsålt

STIHL MS 400 C-M

STIHL MS 400 C-M Bensinmotorsåg

STIHL MS 400 C-M bensindriven motorsåg är världens första motorsåg med en magnesiumkolv. Tack vare den nya kolven och dess jämna lätta konstruktion har MS 400 C-M från STIHL ett mycket lågt förhållande mellan vikt på mindre än 1,5 kg per kilowatt motoreffekt. Tack vare den innovativa lättmetallkolven når maskinen dessutom en maximal hastighet på 14 000 varv per minut. STIHL MS 400 C-M bensin motorsåg är utrustad med den beprövade sidokedjespännaren från STIHL.

14.811,76 kr11.459,09 krMoms ingår.(Du sparar 3.352,67 kr)
-23 %
Quickview

Slutsålt

STIHL MS 201 TC-M 30cm

STIHL MS 201 TC-M 30cm Bensinmotorsåg

STIHL MS 201 TC-M / 30 cm bensin motorsåg är den lättaste motorsågen för professionellt bruk från STIHL. Den kompakta motorsågen är speciellt utvecklad för arbete på träd. En kraftfull STIHL 2-Mix-motor och den jämna lätta konstruktionen av maskinen säkerställer optimal hantering och hög skärprestanda. Med en motoreffekt på 1,8 kW (2,4 hk) och en vikt på endast 4 kg erbjuder STIHL MS 201 TC-M ett utmärkt kraft / vikt-förhållande.

9.474,41 kr6.023,38 krMoms ingår.(Du sparar 3.451,03 kr)
-36 %
Quickview

Slutsålt

STIHL MS 400 C-M

STIHL MS 400 C-M Bensinmotorsåg

STIHL MS 400 C-M bensindriven motorsåg är världens första motorsåg med en magnesiumkolv. Tack vare den nya kolven och dess jämna lätta konstruktion har MS 400 C-M från STIHL ett mycket lågt förhållande mellan vikt på mindre än 1,5 kg per kilowatt motoreffekt. Tack vare den innovativa lättmetallkolven når maskinen dessutom en maximal hastighet på 14 000 varv per minut. STIHL MS 400 C-M bensin motorsåg är utrustad med den beprövade sidokedjespännaren från STIHL.

Quickview

Husqvarna T540i XP Batteridriven motorsåg

7.258,90 kr5.279,20 krMoms ingår.
Slutsålt