Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

671 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Kontakt & garanti

roboexpert GmbH & Co. KG
Hauptstraße 25
49326 Melle
Tyskland

Adress
roboexpert GmbH & Co. KG
Svetsarvägen 15 2tr, Solna,
SE-171 41
Sverige

Retuneringsadress
roboexpert GmbH & Co. KG
Zum Gut Heiligendonk 6
40472 Düsseldorf
Tyskland

Verkställande direktör (VD): Andre Kohlmann

Telefon: 0200 – 123586
E-mail: info@robo-expert.se
Internetsida: www.robo-expert.se

Org.nr: HRA 205082
VAT-nr: SE502081750701

RoboStore Tyskland – återförsäljare av hushållsrobotar och trädgårdsredskap

Zum Gut Heiligendonk 6
40472 Düsseldorf
Tyskland

Öppettider: mån-fre 10-17a

5 års garanti

På Robo-expert.se skriver vi service med stora bokstäver. Förutom ett väl utvalt produktsortiment, som bara erbjuder dig de bästa och mest kraftfulla robotarna för hemmabruk, vill vi också göra våra kunder nöjda när det kommer till service. Speciellt när det gäller kvalitet och livslängd hos de produkter vi erbjuder.

Eftersom vi utför omfattande tester och kontroller av varje produkt innan den läggs till i vårt sortiment garanterar vi alltid hög prestanda och funktionell kvalitet. Om det trots detta mot förmodan skulle uppstå ett fel på produkten, kan du alltid lita på vår 5 års garanti. Vi går till och med utöver den lagliga minimiperioden för garantier.

Robotexperts-garantin:
Som återförsäljare för hushållsbotorar är ditt förtroende och kvaliteten på de produkter vi erbjuder särskilt viktiga för oss. Med vår 5 års garanti erbjuder vi dig en tjänst som varken kommer att göra dig eller din nya hushållsreda besvikna.

Som kund borde du naturligtvis också alltid bli informeras om när och när det inte finns några garantikrav och vilka tjänster du kan förvänta dig vid ett garantifall.

Genom att köpa till den förlängda garantin förlängs tillverkarnas (standard) två års eller ett års garanti för robotgräsklippare i Sverige till 5 år för privat bruk och till 3 år vid kommersiell användning.

Ett garantifall föreligger om:
Konstruktions-, brytning, gjutning, material- och tillverkningsfel uppstår.
Centrifugalkraft som resulterat i sprängning
Implosioner eller andra effekter orsakde av negativt tryck
Misslyckade mät-, kontroll- eller säkerhetsanordningar
Skador som uppstått på grund av brist på vatten i ångpannan eller apparaten
Övertryck som lett leder till skador (utom explosion)
Jordfel, kortslutning, kraftig ökning av ström, blixtnedslag, bågning, isoleringsfel, överspänningar etc. kan orsaka skador på utrustningen och enheten .
Driftsfel omfattas och täcks också av den förlängda garantin, om det försämrar enhetens funktioner och om det inte finns någon överträdelse i enlighet med bruksanvisningen. I sådana fall kommer en avdragskostnad på 900 kr inklusive moms att debiteras.

Ett garantifall förekligger inte om:
Slitage och skador på slitdelarna har uppstått
Enheten är skadad men påverkar inte den tekniska användning (repor, skromor etc.).
Skador orsakade av felaktig användning av enheten eller skador och förstörelse som uppstått på grund av avsiktliga eller grovt försumliga åtgärder eller misskötsel från köparen eller annan användare.
Skada eller förstörelse som uppstått till följd av felaktig installation, felaktiga reparationer / ingrepp, , felaktig eller vårdslös användning eller rengöring av enheten som inte överensstämmer med tillverkarens instruktioner eller driftsfel.
Problem eller fel på batteriet.
Då det inte går att faststå fel med produkten.

Det kan i vissa fall uppså kostnader, efter att produkten blivit granskad, kontrollerad och prövad av servicepersonal. Och dessa fastställt att det inte rör sig om ett garantifall, ex. då varan fungerar som den ska. Då kan kostnader gällande frakt och service-utförande att kunna uppstå.

Detta kan du förvänta dig vid ett garantifall:
Om en reparation är tekniskt och objektivt möjlig, om det inte är oekonomiskt och om reparationskostnaderna inte överstiger enhetens nuvärde, kommer denna reparation att utföras med professionell hjälp. Kostnaderna kommer då att ersättas enligt garantin. Om en reparation inte är tekniskt eller objektivt möjlig, eller om det visar sig vara oekonomiskt, kommer du att få en ersättningsenhet av samma typ och kvalitet upp till det aktuella värdet av din enhet. I det här fallet måste den skadade eller förstörda enheten returneras till oss och blir därmed vår egendom. Det aktuella värdet på en enhet som köpts från oss efter det tredje året efter köpavtalets ingående uppgår till totalt 80%. Under det fjärde året 70% och i det femte året 60% av köpskillnanden enligt faktura.

Villkor för garantin
Garantin för 5 år gäller enbart, då du som kund varje år genomför en service på din produkt, och kan bevisa att den har genomförts. Enbart på detta sätt behåller du 5-års garanti. Om du väljer att inte göra denna service, förfaller garantin och du erhåller enbart 2 års garanti. Fordringar som inte stämmer in på detta avtal kan endast hävdas av försäkringstagaren, det vill säga om service av en auktoriserad specialisthandlare kan bevisa skadan en gång om året under garantitiden. (Gäller varor från Husqvarna).

Övrig viktig information:
Med Husqvarna (robotgräsklippare) ingår alltid 5-års garanti hos oss. Alla övriga produkter har enbart 2 års garanti. Detta gäller även produkter från Best of Garden och Home Deluxe.