TESThttps://www.robo-expert.se/homedeluxe/
https://www.robo-expert.se/homedeluxe/
Köp Home Deluxe billigt » Nytt 2021 | robo-expert.se
Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel2

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

672 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Platz für Werbebanner

Infraröda kabiner / bastu

Slappna av i din
bastu

Slutsålt

Home Deluxe Redsun S Infraröd kabin

Home Deluxe Redsun S Infraröd kabin

Låga temperaturer, fulla av njutning: Med Redsun S infraröda bastu har Home Deluxe tagit med en elegant stuga för en person på marknaden som med sina dimensioner 90 cm x 90 cm x 190 cm är platsbesparande och ändå innehåller allt som en bastu behöver för att njuta kraft. Biobastun kan också användas av personer med cirkulationsproblem som inte känner sig så bekväma i en konventionell bastu.

11.276,75 kr8.960,00 krMoms ingår.(Du sparar 2.316,75 kr)
-21 %
Quickview

Slutsålt

Home Deluxe Infraröd bastu Redsun S Deluxe Infraröd kabin

Home Deluxe Infraröd bastu Redsun S Deluxe Infraröd kabin

Kom hem, slå på bastun och njut bara av den mjuka djupa värmen bara några minuter senare. Redsun S Deluxe infraröd bastu innehåller fyra fullspektrumvärmare som värmer kabinen särskilt snabbt. Kanadensisk hemlockgran håller värmen i stugan - rummet runt den förblir svalt. Ingen annan bastustuga erbjuder sådan lyx i ett så litet utrymme. Med en rumsstorlek på 90 cm x 90 cm x 190 cm är biobastun väldigt ekonomisk och passar till och med i en liten stadshyreslägenhet.

14.608,32 kr10.624,23 krMoms ingår.(Du sparar 3.984,09 kr)
-27 %
Quickview

Slutsålt

Home Deluxe Redsun XXL Infraröd kabin

Home Deluxe Redsun XXL Infraröd kabin

Låt dig skämmas bort av värmen från Redsun XXL infraröd bastu från Home Deluxe. De åtta högpresterande infraröda värmarna är redo för omedelbar användning utan uppvärmningstid. Kanadensiskt hemlock i modulkonstruktion ger utmärkt isolering för din stuga. Den integrerade ljusterapin, underhållningselektroniken och joniseraren i din Home Deluxe infraröda bastu Redsun XXL säkerställer ännu mer avkoppling. Din bastu kan nå upp till 60 grader Celsius - det är kallare än konventionella bastur, men det räcker.

17.706,15 kr13.320,00 krMoms ingår.(Du sparar 4.386,15 kr)
-25 %
Quickview

Bad

Välbefinnande-
Badrum

Slutsålt

Home Deluxe Black Pearl 120x80cm vänster/höger

Home Deluxe Black Pearl 120x80cm vänster/höger

Med Black Pearl duschkabin får du en högkvalitativ designerdusch för ditt hem. Tack vare det lyxiga utseendet och de många höjdpunkterna i utrustningen kommer du att lära känna en helt ny duschupplevelse. Njut av det integrerade regnduschalternativet i hyttaket samt den avslappnade ryggmassagen tack vare sex kraftfulla massagestrålar. LED-belysningen och det utfällbara sätet avrundar komforten i Black Pearl duschkabin.

11.550,00 kr 10.500,00 kr
Quickview

Slutsålt

Home Deluxe Black Pearl Kompakt (diverse storlekar)

Home Deluxe Black Pearl Kompakt (diverse storlekar)

Vill du koppla av med en hälsodusch i badrummet hemma varje dag? Då är Black Pearl Compact duschkabin precis rätt för dig. Denna exklusiva modell inspirerar med tekniska innovationer och erbjuder maximal komfort. Black Pearl Compact duschkabin uppfyller de högsta kraven och gör också mindre badrum till en riktig wellness-oas. Beroende på din badrumsstorlek kan du välja mellan en hyttstorlek på 100 cm x 100 cm eller 90 cm x 90 cm. Oavsett detta drar du nytta av utmärkt utförande och förstklassiga komfortegenskaper.

från 9.801,15 kr från 9.700,00 kr
Quickview

Home Deluxe Online Shop – utrustning för hem och trädgård

Luftkonditioneringsapparater, bastur, duschar, bubbelpooler och andra trendiga artiklar av hög kvalitet för hus och trädgård finns i Home Deluxe Online Shop. Övertyga dig själv om det mångsidiga produktsortimentet! Du kommer att få imponerande infraröda kabiner och bastur, olika duschar, badkar och whirlpooler samt badrumsmöbler och speglar. Hitta högkvalitativa massagestolar och snygga sängar för ett bekvämt boende. Dessutom kan du i vår webbshop välja mellan olika luftkonditioneringsapparater för ditt hem och möbler för din trädgård eller balkong. Bläddra bland våra produkter nu och hitta den produkt du önskar!