Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

  1. Rabatter för långvariga kunder
  2. Enkel översikt över beställningar
  3. Bekväm datahantering
  4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

671 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Frakt

Högsäsong:

Vänligen observera att det kan komma till endel förseningar vad gäller leverans, främst under sommarhalvåret då vi befinner oss i högsäsongen (mycket hög ordervolym). Under denna perion arbetar vi så snabbt vi kan, och ber om ursäkt för eventuellt besvär till följd av detta.

Leveranstid

Din beställning kommer att behandlas omedelbart. I annat fall behandlas din order senast den följande arbetsdagen efter vi mottagit din beställning.

Alla beställningar behandlas i rangordning. Det vill säga, den ordern som kommit in först behandlas också först.

Leveransen hem till dig sker normalt inom tre till sex arbetsdagar (beroende på tillgänglighet och övriga omständigheter). Vi kan dock inte garantera ett exakt leveransdatum, eftersom det kan variera beroende på transportör, leveransort, storlek och vikt på paketet. Vänligen notera att mycket stora produkter generellt kräver längre leveranstid.

Så snart varorna har skickats från vårat lager, får du ett bekräftelsemail med ett spårningsnummer. Om du inte mottagit detta nummer ber vi dig vänligen först att kontrollera din skräppost, innan du kontakta vår kundtjänst.

Leverans och fraktkostnader

Vi erbjuder dig fri frakt inom hela Sverige, då beloppet överskrider 500kr. Detta gäller dock enbart vid leverans via Postnord (DPD).

För leveranser av varor till övriga länder i utlandet (EU-länder) ligger fraktkostnaderna på ca 300kr. Observera även att vid leverans till utlandet kan det i vissa sällsynta fall tillkomma en tullavgift, som du själv måste stå för.

Alla våra varor skickas från vårt lager i Düsseldorf, Tyskland. Vi skickar dessa via DPD, men viktigt att veta är att när din order når svensk mark är det Postnord som tar över leveransen. Vid frågor gällande ex. vilket postombud du kan hämta upp din order hos, ber vi dig att kontakta Postnord direkt.

Förseningar

Om leveransen blir försenad informerar vi dig om detta via e-mail. Vi kommer då att informerar dig om leveranstidens varaktighet på grund av förseningen, samt orsaken till förseningen.

Vänligen ange en giltig e-mailadress vid beställningen, så att vi enkelt och snabbt kan komma i kontaktat med dig om det behövs.