Stäng

Logga in Glömt lösenord


Skapa ett konto

Har du inget konto ännu? Dra nytta av många fördelar:

 1. Rabatter för långvariga kunder
 2. Enkel översikt över beställningar
 3. Bekväm datahantering
 4. mycket mer...
Skapa ett konto nu
Stäng

Varukorg Artikel0

Stäng

Din bevakningslista

roboexpert
bestofgarden
ebikexpert
homedeluxe
Stäng

671 Resultat

Välj butik och navigera

Gratis
kundtjänst

Högkvalitativa
märken

Villkor för garantiförlängning

Villkor för garantiförlängning

På roboexpert värderar vi service väldigt högt. Förutom ett utvalt produktsortiment som endast erbjuder dig de bästa och mest kraftfulla robotarna för hemmabruk samt trädgårdsredskap av hög kvalitet vill vi också göra dig nöjd med vår kundservice. När det gäller kvaliteten och hållbarheten hos de produkter vi erbjuder tar vi vårt löfte på största allvar.

Eftersom vi utförligt testar och inspekterar varje produkt innan vi tar in den i vårt sortiment, garanterar vi dig hög prestanda och funktionell kvalitet. I den osannolika händelsen av ett fel kan du lita på vår garantiförlängning efter den normala tillverkargarantin. Du kan lägga till garantitillägget till olika artiklar i roboexperts webbshop. När du köper en Husqvarna Automower i vår onlinebutik ingår även garantiförlängningen till 5 år utan kostnad. Läs mer nedan!

Vårt erbjudande om förlängning av garantin för dig:

Gratis garantiförlängning till 5 år på Husqvarna Automowers

Om du köper en Husqvarna robotgräsklippare i roboexperts webbutik får du en förlängning av garantin till 5 år gratis med ditt köp. Garantiförlängningen träder i kraft omedelbart efter den ordinarie tillverkargarantin.

Husqvarnas garantivillkor Automower

Garantiförlängningen utökar Husqvarnas (standard) tvååriga tillverkargaranti till 5 års garanti i Sverige för privat bruk. Garantiinnehavaren kan endast göra anspråk enligt detta avtal om han eller hon kan styrka att vi som auktoriserad återförsäljare har utfört service en gång om året under garantitiden. För detta ändamål erbjuder vi dig roboexpert vinterkontroll i vår verkstad. Du kan boka Winter Check Insändning, där du kan skicka oss din robotgräsklippare per post.

5 års garanti för robotgräsklippare och poolrobotar

Boka en garantiförlängning till 5 års garanti för robotgräsklippare och poolrobotar. Du kan välja mellan följande paket:

Om du vill lägga till stöldförsäkring för din intelligenta trädgårdshjälpare utöver garantiförlängningen erbjuder vi dig dessa kombinationspaket:

Garantivillkor för gräsklippning och poolrobotar

För att kunna göra anspråk på garantin måste du lägga till garantiförlängningen i roboexperts webbutik upp till högst 30 dagar efter köpet av robotgräsklipparen eller poolroboten. Genom att köpa den förlängda garantin förlängs den (vanliga) två- eller ettåriga tillverkargarantin för robotgräsklipparen och robotpoolrenaren till 5 år för privat bruk eller till 3 år för kommersiell användning. Garantiinnehavaren kan endast göra anspråk enligt detta avtal om han eller hon kan styrka att en auktoriserad fackhandlare har utfört service en gång om året under garantitiden.

Villkor för garantin

Ett garantifall föreligger om:

 • Konstruktionsfel, brytningsfel, gjutfel, materialfel och tillverkningsfel förekommer.
 • Centrifugalkraften resulterar i splitter
 • Implosioner eller andra effekter uppstår på grund av undertryck.
 • Mät-, kontroll- eller säkerhetsanordningar inte fungerar
 • Skador uppstår på grund av vattenbrist i ångpannan eller apparaten.
 • Övertryck leder till skada (utom explosion)
 • Elektrisk energi på grund av jordfel, kortslutning, överdriven ökning av strömmen, bildande av ljusbågar, isoleringsfel, överspänningar etc. leder till skador på enheten.

Även fel i användningen är försäkrade inom ramen för den utökade garantin, om de försämrar apparatens funktioner och det inte förekommer något brott mot bruksanvisningen. I sådana fall debiteras en självrisk på 84,00 euro inkl. moms.

Ett garantifall föreligger inte om:

 • Slitage och skador på slitdelar uppstår
 • Enheten har skador som inte påverkar den tekniska användningen (repor osv.).
 • Skador orsakas av felaktig användning av enheten eller skador och förstörelse på grund av uppsåt eller grov vårdslöshet.
 • Handlingar eller försummelser av köparen eller någon annan användare inträffar.
 • skada eller förstörelse uppstår till följd av felaktig installation, felaktiga reparationer/ingrepp, felaktig eller ovanlig användning eller rengöring av apparaten som inte överensstämmer med tillverkarens specifikationer och
 • Driftsfel
 • har uppstått

 • i fråga av problem eller defekter i det uppladdningsbara batteriet

Det här är vad du kan förvänta dig i händelse av ett garantianspråk

Om en reparation är tekniskt och objektivt möjlig, om den inte är oekonomisk och om kostnaden för reparationen inte överstiger enhetens aktuella värde, ska reparationen utföras professionellt. Kostnaderna för detta kommer sedan att ersättas inom ramen för garantin. Om en reparation inte är tekniskt eller objektivt möjlig, eller om den visar sig vara oekonomisk, får du en ersättningsenhet av samma typ och kvalitet upp till ett belopp som motsvarar det aktuella värdet. I detta fall måste den skadade eller förstörda enheten returneras till oss och blir därmed vår egendom. Det aktuella marknadsvärdet för en enhet som köpts av oss uppgår till totalt 80 % efter det tredje året efter det att köpeavtalet ingåtts. Under det fjärde året 70 % och under det femte året 60 % av inköpspriset enligt fakturan.

Ring kundtjänst

0200 - 123 586

Kontaktformulär

Till kontaktformuläret

Rådgivare

Wir arbeiten dran...